- 28 Temmuz 2011
- 19.706
- 7.488
Daha çok saydırmaya başlar malesef
Ohoo, kötüymüş. Oturup bir düşüneyim demiyor, ben böyleyim deyip kaçıyor galiba.
Bana artar gibi geldi ama Artmasa da bir gün aynı evde daha sinir bozucu bir hal alabilir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok saydırmaya başlar malesef
Evet kesinlikle ben böyleyim diyor. Tabiki benim de kötü yanlarım var ama onun ağzından hiç duymadım. Beni olduğum gibi kabul ediyor benden de bunu bekliyor sanırım ama saygısızlığın göz yumacak bi yanı yokOhoo, kötüymüş. Oturup bir düşüneyim demiyor, ben böyleyim deyip kaçıyor galiba.
Bana artar gibi geldi ama Artmasa da bir gün aynı evde daha sinir bozucu bir hal alabilir...
Merhaba :)
Çok düşündüm bu konuyu açmak için ve gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
Evli olan ablalarım d cevap yazarlarsa çok sevinirim.
2 yılı geçgin bi ilişkim var 21 yaşımdayım sevgilim 23 yaşında.ikimizde okuyoruz.
O bana göre kişilik olarak daha olgun.
Sevgilim sadece sevgilim değil arkadaşım , dostum, yeri gelince akıl vericim.
Birbirimizi de seviyoruz çok şükür. kendim kadar eminim bana olan sevgisine. beni herşeyimle kabul etti şimdi bu konuyu açmak istemiyorum isteyenler önceki konularıma bakabilirler.
Bi tek sorunum var ki çabuk sinirleniyor ve sinirlendiği zaman lan diyor sürekli ve bu benim için büyük bişey babamdan bile duymadım böyle şeyler ben. Sinirlenince salaksın gerizekalısın diyo bana. Salak da değilüm gerizekalı da ve bu durum zoruma gidiyor. Daha kötü şeyler de söylediği oldu ama zaman geçince gelir barışmaya çalışır.
Üç gün önce bi konu yüzünden tartıştık ve yine lan demeye başladı bende cevap vermedim. O günden beri konuşmuyoruz.
Bu adamla ben napıyım, arayacağına eminim aradığında nasıl tepki veriyim, evliliğe daha çok var okuyoruz çünkü ama evlilik olursa daha kötü mü olur ? Tecrübeli ablalarım nolur yardım edin
Evet kesinlikle ben böyleyim diyor. Tabiki benim de kötü yanlarım var ama onun ağzından hiç duymadım. Beni olduğum gibi kabul ediyor benden de bunu bekliyor sanırım ama saygısızlığın göz yumacak bi yanı yok
Ayrıldık bi defa bu yüzden ondan sonra geldi çok ısrar etti değişcrm dedi değiştipini sanmıştım ama zaman geçtikçe tekrar eskiye döndüYani saygısızlık bu, hakaret, küfür hiç hoş değil. Ben de çok sinir oluyorum.
Normal şartlarda kendisi için de doğru değil değişmesi lazım ama size karşı da dikkatli değil..
Kendisine yapıldığında daha da sinirleniyormuş zaten.
Karşınıza alıp konuşun diyeceğim böyle iyiye gitmiyor diye ama ona da sinirleniyormuş.
Bilemedim ki nasıl anlar, ya da anlar mı iş ayrılma noktasına gelmeden...
Konuşulmazsa anca kendi kendine düşünmesini ve değişmesini beklemek gerekecek.
Ayrıldık bi defa bu yüzden ondan sonra geldi çok ısrar etti değişcrm dedi değiştipini sanmıştım ama zaman geçtikçe tekrar eskiye döndü
Sevgilimi arkadaşımı herşeyimi kaybetmeyi de göze alamıyorum açıkcası
Akışına bırakıyım ben o zamanAnlıyorum sizi..
Sabrınızın sonuna kadar beklemek durumunda kalacaksınız o zaman, rahat karar alabilmek için..
Ama evliliğe gitmeden hallolması lazım, ya kabullenmeniz ya da onun değişmesi.
Çünkü evlilikte daha da rahatsız edebilir sizi.
Evliliğe çok zaman varsa zamana bırakın şimdilik
Akışına bırakıyım ben o zaman
Çoook teşekkür ederim :)