Kalbim küçücük kaldı ellerimde..Şaşkınım.

Şükür et canım. Ülkenin yeni hali gerçekten insanı korkutuyor. Büyük şehirde yaşayanlar daha diken üstünde. Ben İstanbul'da yaşıyorum bir süre büyük avmlere ve meydanlara gitmeme kararı aldım. Ama toplu taşımayı mecbur kullanıyoruz. Umarım bu olaylar biter de daha çok masum insan ölmez.

Mhp nin bu süreçte yaptığı hdp den beter ..

Allah korumuş. Çok dua etmek lazım. Büyük kaos var maalesef..

Allahım hiçbirine fırsat vermesin inşallah, hepimizi tüm sevdiklerimizi, ailelerimizi, dostlarımızı bu pisliklerden korusun.
Beddua etme isteğim var ama tutuyorum, biliyorum ki şükretmek bedduadan daha hayırlı.
Allah uzun ömürler versin sana, eşine, çocuğuna ve tüm suçsuz günahsız vatandaşlarımıza..

Yani şöyle içten, samimi yazılmış bir konuda bile araya siyaset sokarak konuyu çirkinleştirme amacınız nedir? Siyaset zaten siyaset bolumunde yeteri kadar tartısılıyor burada konu sahibi yaşadığı korkuyu anlatmış. İlla aradan cıkacak biri işte.
Her neyse...

Bende aynen bu durumdayım. Uzun bir süre avm'ye kalabalık semtlere gitmeme kararı aldık. Otobuste dolmusta bile korkuyorum molotof atılır bir sey olur diye.
İnsan kendinden korkmuyor da ya aileme sevdiğime zarar gelirse diye içim içimi yiyor benimde.
Çok zor korkuyla yaşamak.
Asker, polis eşlerini düşünemiyorum bile.

E="kardelen2780, post: 41902399, member: 523328"]Sırf mevcut olan hükümet gitsin de ne olursa olsun deyip 35 bin vatan evladının katili olan pkk partisi hdp oy verenler sevinsin ne diyelim Adamlar meclisete mhp aynı sayıda milletvekili çıkardıgını görüp havaya girip şımardılar kendilerini bir b..... zannettiler..
Rabbim ülkem üzerinde kirli oyunlar oynayaların oyunlarını kendilerine çevirsin hdp oy veren Babamsa da evladımsa da Başı kopsun çünkü baş kaldıranın başını kesmek lazım. Birileri artık bir yerlerine kına yaksınlar bunları pohpohlayarak destekleyerek güçlü bir şekilde meclise soktular adamlar havaya girdi saldırıyor doğal olarak[/QUOTE]
Burda siyaset yasak..yazınız da çok komik olmuş. Kadının derdi ne sizinki ne..bir sürü insanı gözünüzle görmüş gibi zan altında bırakmak zor iş vallahi. Zaten o açık kapılardan da kim girdş kim çıktı belli ya..ülke ne idiğü belli olmayanlarla doldu kayıtsız şartsız isimsiz cisimsiz ipini koparan geldi

çok geçmiş olsun canım allah korumuş size bağışlamış eşini.

aynen senin gibi beddua etmek istiyorum ama korkuyorum, kendimi tutuyorum
hatta çok beğendiğim yorumlarda bile içinde beddua varsa "beğen" tuşuna basamıyorum
bence de şükretmek, iyi olan için, iyi olması için dua etmek bedduadan daha hayırlı

konu sahibi çok geçmiş olsun
hayal dahi edemiyorum...

Rabbim eslerimizi, evlatlarimizi, ailelerimizi, polislerimizi, askerlerimizi, milletimizi ve dunyanin en kotusu olsa dahi devletimizi korusun.

Bir evlada emanetci olacagim, Allah izin verirse.
Hep "Rabbim bir masumun canini yakacaksa, bir insanin kirpigine dahi zarar verecekse, devlete, millete, ummete ziyan verecekse, bir komsunun tavuguna "kışt" dahi diyecekse O'nu verme bize, ya da kurt ise bile kuzu eyle n'olur" diye dua ettim.

Cunku zalim olmaktansa mazlum olmayi tercih ederim.

Zor bir surecten geciyoruz ulke olarak.
Ancak siz bizzat esinizin bulundugu araci patlatamayan bir leşe musaade edilmedigini gordunuz.
Bu su demektir: "Allah plan yapanlarin ve tuzak kuranlarin en hayirlisidir"

Allah onlarin tuzaklarini baslarina cevirsin.

Olumlerin hepsi cok aci ama aci gercek su ki bir gun elbette olecegiz.
Bir bombayla oleceksek bile o anda dahi "masum bir sehit" olarak olmemizi nasip etsin.

Eger vefat etseydi esiniz Allahu alem ailesinin rizkini helaliyle arayan, mazlum bir sehit olacakti.
Bu da az bir nimet degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…