arkadaşlar merhaba. benim 2yil once 10haftalikken bebegimin kalbi durdu. kurtaj olmak zorunda kaldim. nedenini araştirmadik. daha dogrusu o zaman pek bilgimiz yoktu buna dair. 2yil icinde hic gebe kalamadim. şimdi cok şukur 6hafta 3gunluk gebeyim. 3gun once kalp atişlarini duyduk doktor her şey normal dedi. fakat doktordan geldigimin 3-4cu gunu yeniden endişelerim artiyor. ya şimdi kalbi atmiyorsa, ya yeniden ayni şeyleri yaşarsam, yine bebegimin kalbi durdugu icin onu kaybedersem diye. pihtilaşmam yok, fakat doktor yinede 75mq kansulandirici hap yazdi. haşimato tiroid var, ilk kurtajdan sonra oyrendim. doktorlar ondan şuphelenmişlerdi. şimdi onun için de hap kullaniyorum. tum tahlilleri yaptim, her şey normal. fakat içimdeki endişeyi atamiyorum.. göğüslerim cok şiş ve ağriliydi, düne kadar uzandigim yerden kalkinca ağirlik duşer, acirdi. ama bu sabah uyandim elimle dokundugumda aci var ama uzandiğim yerden ayağa kalkdiğimda o ağirlik ve aci hissi yok bugun. "belirtilerim mi azaldi benim¿" diye yine stres. ve bu stres bana da bebeğe de zarar, biliyorum. merak etdiğim şey, benim durumumda olan var mi? boyle endişelenme normal mi? her annede mi oluyor her gun ultrasona girib bebege kalp atişina bakma isteyi? belirtiler bazen yok olub, sonra geri geliyor mu?