Merhaba bayanlar ,
Son zamanlarda kalbım ıgne batarmıscasına agrımaya ve benı rahatsız etmeye basladı benım gıbı olan varsa yazabılırmı bu bır rahatsızlık belırtısı mıdır acaba ?
Cevaplarınızı beklıyorum ...
bendede aynı ağrı oluodu hatta son zamanlarda iyice artmıştı canımm doktora göründüm cigerlerinde sorun dedi eger sigara içiosan olması normal bende baya sigarayı azalttım ilaç kullanırken
bende de aynı sıkıntı 1 gün boyunca sürdü,umursamadım , daha sonra yakın bir gün, bir anda kalbime çok şiddetli bir ağrı girdi ve 10,15 sn.kadar nefes daralması oldu , bunun üzerine korkup dr.a gittiğimde romatizmal aort yetmezliği olduğunu öğrendim , çocukluktan gelen bir şeymiş...
kardiyoloji ye görünmenizi tavsiye ederim..umarım sizin ki başka birşeydir, ama kontrol ettirmenizde fayda var.
bende de aynı sıkıntı 1 gün boyunca sürdü,umursamadım , daha sonra yakın bir gün, bir anda kalbime çok şiddetli bir ağrı girdi ve 10,15 sn.kadar nefes daralması oldu , bunun üzerine korkup dr.a gittiğimde romatizmal aort yetmezliği olduğunu öğrendim , çocukluktan gelen bir şeymiş...
kardiyoloji ye görünmenizi tavsiye ederim..umarım sizin ki başka birşeydir, ama kontrol ettirmenizde fayda var.
öncelikle geçmiş olsun.Geçen hafta bende aynı şikayetten önce acile gittim kalbimde batma var dediğimde tansiyonumu ölçtü ve yüksek çıktı bendeki batmanın sebebi bu yüzdenmiş.