Kalanlar ve günceller sayfa 8 'da

Bershka kaşe kaban S/M bedenlere rahat olur beli büzgülüdür yakası da çok tarzdır. Sıcacık tutuyor kullandım ama tertemiz en ufak bir kusuru yok, 150TLye aldım 50TL ye satıyorum..

Eşinize, kendinize ya da iPhone 4/4s i olan birine süper yılbaşı hediyesi ŞARJLI telefon kılıfı! Enerplex marka kılıfı şarj edip dışarıda şarjınız bittiği zaman kılıfı şarj aleti olarak kullanabiliyorsunuz.. Ayrıca arkasında güneş paneli vardır gündüz vakti de kendisini recharge edebilmektedir:)

Canim 1.resimdeki kolye takimi 2 resimdeki bileklikler 3. Resimdeki orgu bileklik fyti??

Merhaba, örgü bileklik satıldı ikinci fotodakilerin de çoğu gitti. Kolye takımı 10TL, bilekliklerden kalan varsa yanında hediye ederim sorun değil.. Şu anda yanımda olmadıkları için kontrol edemiyorum ama almaya karar verirseniz atarım sepete glcn1806

Çok TSK ederim orgu bileklikle diğerleri için istiyodum almayi cok güzellerdi.

mrb cnm ilk sayfadaki 15 tl lik grı çizme satıldı mı kalıbı dar mı kullanım durumu nasıl .çok beğendim

mrb cnm pudralarla kaban hakkında bilgi verir misin?kaç beden?ve ne kadarlar?takas düşünüyor musun acaba

NYC Mozaik pudra ve Flormar pudra 5er TL bir kere denendi...
Kararlı kaşe kaban Bershka M beden 50TL, Mango uzun siyah palto 80TL L yazıyor ama ben M bedenim oluyor ..
Taba çizme 37no 35TL sıfır
Siyah bot 36 No 25TL sıfır
Siyah kısa Bootie Koton marka sıfır 30TL..
Takas düşünmüyorum ihtiyacım olan birşey yok şu an için adba

ürünlerin çok güzelmiş cnm..ne bedenimiz ne ayakkabı numaramız uymuyor...hayırlı satışlar cnm..

Merhaba bunun fiyatını ogrene bilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…