Kalanlar ve günceller sayfa 8 'da

Ürünler elime ulaştı. Hepsi harika, çok memnun kaldım hediyeleriniz için de ayrıca teşekkürler. Güvenilir bir satıcıdır, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Ilk sayfada takılar duruyor.. Kalan kozmetikler fiyatlarıyla beraber gncl hali
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Estee Lauder ruj yarısı kadar duruyor 15TL
Max Factor Angel Pink ruj bir kez denendi 10TL
City Colors cep boy far paleti kullanılmadı 2TL
Flormar mat far paleti 4TL
4 FLormar göz kalemi toplam 5TL, maybelline asansörlü kahverengi göz kalemi ve alix avien göz kalemi siyah ikisi 5TL
Sevilla gri tekli far 4TL
Flormar pudra 4TL
Oriflame parfüm %80 duruyor 15TL
Accessorize magnet seti hiç açılmadı 10TL (etiket fiyatı 17,5TL)
Urban Decay Naked3 palet sıfır 35TL
Asetonsuz oje çıkarıcı ve Johnson's Baby kolonya ikisi 5TL
Amway allık 7TL

Urban Decay far paletinin sahte olması ihtimali var mı sizin bilginiz dışında acaba? Yani hediye vs gibi?

[QUOTE="Luthienelanesse, post: 37297757, member: 606349"[/QUOTE]

Ayy inanmıyorum sana ya bir sürü hedıye yollamışsın Allahım dedim cennetemi düştüm.Ne kadar ince gönullu biriymişsin sen böyle farlar kalemler gömlek tonıkler hepsı kullanılmamış gibi.Çok çok çok teşekkur ediyorum kıymetli hedıyelerın için :)

index.php
Bu ürünler duruyormu birde siyah aootie vardı kotonun.eger duruyorsa 3nün fiyatı ne olur uygun olursa bikaç takı we saat almayıda düşünüyorum

takılar duruyor mu; hepsi duruyorsa fiyat ne diyorsunuz?

Eklentiler

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 156
image.jpg

Metal neon çoklu bilezik 8TL Doğal taş kolye 10TL UZun boncuk kolye 3TL çiçekli saat 10TL

Flormar bronz pudra 5TL BeeBeauty LipBalm 3TL Flormar koyu gri tekli far 2TL Estee Lauder ruj 10TL MaxFactor Angel Pink ruj 7TL
image.jpg
image.jpg
altın rengi bilezik 3TL Oriflame parfüm 10TL Timsah anahtarlık yurtdışından hediye geldi paketinden çıkmadı 3TL
image.jpg
allık fırçası 2TL Dirty works kapatıcı 8TL Watsons fondöten süngeri 1 TL Flormar göz kalemi 2TL Maybelline kajal koruma bandı üstünde 10TL Essence allık 5TL
image.jpg
3lü tablo hiç açılmadı 5TL
image.jpg
şallar 3er TL beyaz olan 1TL
image.jpg
soldaki şal 3TL sağdaki boyunluk 5TL ortadaki Koton kemer 2TL
image.jpg
Kalan ve güncel ürünler. Bunların yanında Naked Far paleti 25TL indirimli. Bootie, taba çizme ve siyah topuklu bot da satışta olan ürünlerdir

Back