Kalanlar son sayfadadır bitiriyorum bakmadan geçmeyin :)/satış durdurulmuştur.

beyazz20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
189
5
118
34
İstanbul
aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz..fiyattada yardımcı olunur.şidmdilik bu kadar ekliyorum devamı gelecek :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pantolonun elbisenin ve sıfır kol olan gömleklerin beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim

Pantolonun elbisenin ve sıfır kol olan gömleklerin beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim

pantolon 36 beden ve çok rahattır fiyatı 20 tl sıfır kol gömlek hediye geldi hiç kullanılmadı koton marka small ve medium giyenlere uygun25 tl elbise dediğiniz hangisi acaba yarım kol bir gömlek paylaştım onumu kastettiniz?eğer oysa o da lcw dan alındı sadece 1 kez giyildi 10 tl oda..

Son düzenleme:
pantolon 36 beden ve çok rahattır fiyatı 20 tl sıfır kol gömlek hediye geldi hiç kullanılmadı koton marka 25 tl elbise dediğiniz hangisi acaba yarım kol bir gömlek paylaştım onumu kastettiniz?

elbise gibi gördüm ama etek mi çiçekli gibi olan? :) tamam teşekkür ederim hayırlı satışlar

toplam kaç oluo?

Eklentiler

• $New_20140413_104856.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $New_20140413_105601.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $New_20140413_105641.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $New_20140413_105805.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 51
toplam kaç oluo?

hepsi 70 tl olur canım yalnız ilk resimdeki eteği satmıyorum üstündeki bebe yaka çıtçıtlı body satıyorum hiç giyilmedi kombin olsun diye etek koydum:)sadece pantolon 1-2 kez giyildi diğerleri hiç giyilmedi kotonun ürünleri diğerleri zaten..

Son düzenleme:

bana pahalı kuzum.

canta guzelmis yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kargoyla kac paraya geliyor canta canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…