Bebek İkinci El KALANLAR SON SAYFADA GÜNCELLENDİ- OYUNCAKLAR DA DURUYOR

oyuncaklardan da todizoo kurbağa ve eğitici köpekçik satıldı, diğerleri duruyor arkadaşlar

kırmızı andy wawanın aynısından bi tane de beyazımız var, onun fotosunu eklemedim aynısı olduğu için

Soobe çizgili şort daha öncs satılmıştı arkadaşlar, yanlışlıkla onu da koymuşum, kusura bskmayın!

güncel
bir iki tane de mc uzun kollu badi ekleyeceğim 12-18 ay için ama fırsat bulup ekleyemedim henüz
ayrıca Kraft calipso beşiğimiz, avent biberon ısıtıcımız, iki adet nuk suluğumuz, iki adet 125 ml dr Brown biberonumuz ve avent süt saklama kapları da var arkadaşlar
nuk suluğun biri 18ay sonrası için, emziği yok, hiç kullanılmadı, oğlum içemedi suyu ondan
diğeri başlıklı, sıfır başlığı da mevcut

image.jpg image.jpg image.jpg

image.jpg

Üstteki mor cepli çizgili badi mothercare 12-18 10 tl

Altındaki mavi mothercare 9-12, aynısının turuncusu da var, 9-12 ama 12-18 de rahat giyer 10ar tl

Altındaki lcw, 12-18 5 tl

Son eklediğim de mothercare 12-18 10 tl

ARKADAŞLAR SON EKLEDİĞİM BADİLERİN HEPSİNİ MAVİNİN TURUNCUSU DA DAHİL OLMAK ÜZERE TOPLU OLARAK 40TLYE VERİCEM

ARKADAŞLAR SON EKLEDİĞİM BADİLERİN HEPSİNİ MAVİNİN TURUNCUSU DA DAHİL OLMAK ÜZERE TOPLU OLARAK 40TLYE VERİCEM
sophie diş kaşıyıcı nike sunray ve adidas ve playskool çıngırak ve nuk sulukla ilgileniyorum fiyatlarda yardımcı olurmusunuz

güncelll
sunray için bi arkadaşla görüşüyorum şu anda
ancak elimde vicco panduf, adidas bot ve stride rite ayakkabılarımız var
bir kaç parça da kıyafetimiz kaldı
nuk 18 ay sonrası için başlıksız sıfır mavi renk suluğumuz, dr brown biberonlarımız ve avent saklama kaplarımız ve oyuncaklarımızın bir kısmı duruyor arkadaşlar

86bfb93531.jpg

arkadaşlar adidas bot, bunun aynısı, sıfır, iseteyene kutusu ve tüm etiketleriyle yollanacak, oğluşa küçük geldi, değiştirmekle uğraşmak istemedim, sıfırı 130 tl şu anda en ucuz, ben 100e bırakıyorum, çok güzel ve hafif bir ayakkabı, 24 numara botumuz

BOT SATIŞTAN KALKTI
KALANLARI SORABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR
AYAKKABILARIMIZDAN SUNRAY VE STRİDE RİTE AYAKKABIMIZ DURUYOR
AYRICA VİCCO PANDUFUMUZ DA DURUYOR

Çok sevindim ya, biz hiç kullanamamıştık çünkü
İnşallah, görüşmek üzere

Back