- Konu Sahibi rafadantayfa
satıldı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fırsat buldukça yeni ürünler ekliyicem takas tekliflerine açığım özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1011831 Eki Görüntüle 1011832
bunların bedenleri kaç canım bi de fiyat ne düşünüyosun?
Orjinal roberto cavalli içinin gömleği ve dışının montu takım halinde takassa 20 tl
takas değilde satın alacaksanız kargoyuda düşünrek 15 tl olur
beden olarak m-l bedene olur
Orjinal roberto cavalli içinin gömleği ve dışının montu takım halinde takassa 20 tl
takas değilde satın alacaksanız kargoyuda düşünrek 15 tl olur
beden olarak m-l bedene olur
canım sayfandan bana göre pek bişi bulamadım çocuk ürünlerin çok güzel ama malesef ihtiyacım yok (ewli değilim) bende tayt ve çanta kalın maşa falan arıyorum elinde var mı..ya da başka ekleyeceklerin
36 beden bir yeni hiç giyilmemeiş taytım var yarın çeker eklerim kızım uyuyor şuan beğenirsen takas düşünürüz beğenmezsende ben o bluz ve elbiseyi almak istiyorum elbisenin bedeni nedir?fermuarı varmı likralımı?onları bana ayırırmısın şuan çıkmama lazımda yarın ayrıntıları konuşuruz
tamam canım elbise 36-38 eolur ewet esnek yarın çekersiniz resmini haberleşirz ii geceler.
tamam bedenide uyuyormuş fiyatta 10 tl okudum ellbiseyi sayfanda bluzla ikisi 15 tl yapıyor dimi ben onları almak istiyorum ödeme şeklini yarın görşürüz bende taytı eklerim iyi geceler
ewet 15 yapıyor bir ürün daha alırsanız 3 ürüne hediye koyucam.bilginz olsun elimde bir tane daha kot var burda ekli değil ama kotuda 10 tl den veririm beğenirseniz. taytlar falan var iki tane biri süet gibi diğeri amerikan bayraklı tanesi 10 tl onlarında.
kotta 29 beden giyiyorum buraya foto ekleyebilirseniz yarın bakarım onada teşekkür ederim.
şekerim kot yelek ne kadar onu takas edebilir misin??kotta 29 beden giyiyorum buraya foto ekleyebilirseniz yarın bakarım onada teşekkür ederim.
Fırsat buldukça yeni ürünler ekliyicem takas tekliflerine açığım özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.
takasa açığım ama ürünlerinizden ihtiyacım olan bir şey blamadımşekerim kot yelek ne kadar onu takas edebilir misin??
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699153
canım konum bu takasa açık mışsın..
bunu beğendim çok
Eki Görüntüle 1014309
takasa açığım ama ürünlerinizden ihtiyacım olan bir şey blamadım
Ürünlerinizden beyaz bluz duruyorsa onunla takas yapabilirz
bende 28-29 giyiyorum yarın eklerim.rica ederim
Canım ben taytın fotosunu çekme fırsatı bulamadım bugün çok yoğun bir gündü koşuşturmacayla geçti
sende kot pantalonu eklemedin henüz kotun fotosunu çekebilirsen 29 bedense onuda düşünebilirim bluz ve beğendiğim ebise duruyor dimi ayırdın benim için
Canım ben taytın fotosunu çekme fırsatı bulamadım bugün çok yoğun bir gündü koşuşturmacayla geçti
sende kot pantalonu eklemedin henüz kotun fotosunu çekebilirsen 29 bedense onuda düşünebilirim bluz ve beğendiğim ebise duruyor dimi ayırdın benim için
canım markalı bi kot buldum 29 beden tam collezione marka bunun fiyatı 15 tl yalnız