KALANLAR 58-59 SAYFADA 61 de kazaklar var.PANTOLONLAR 3 VE 8 TL ARASI/satilmistir

Siyah orta boy çanta
Bez çantalar
Deri sırt çantaları ya da kumaş

Bunlar varsa elinizde takas yapabiliriz.

Onun dışında fiyatların hepsi iptal oldu.Hepsi çok ucuz...

FİYATLARA SİZ KARAR VERİN ANLAŞALIM.BİTİRİYORUM KALMASIN....

24 ve 25 te kışlık kazaklar var.

29 .sayfadan itibaren yeniden düzenlendi.
34 te yeni ürünlerim var.

29 ve 30 da pantolonlar var.

İyi aksamlar.ben 44 46bedenim sayfalara baktim ama acikcasi 50li sayfalara kadar bakmadim ban uygun kiyafet pantolon etek elbise ne warsa artik uygun bi zamanda bana atarmisiniz bana olabilcekleeri

İyi aksamlar.ben 44 46bedenim sayfalara baktim ama acikcasi 50li sayfalara kadar bakmadim ban uygun kiyafet pantolon etek elbise ne warsa artik uygun bi zamanda bana atarmisiniz bana olabilcekleeri

merhaba pantolonlar 29 ve 30. sayfada hepsi var. 44 bedenler orada

siz sayfa 29 dan 34 e kadar bakın.orada hepsi var:) pantolonlar sudan ucuz:)

Iki elbisenin boyu omuzdan etek ucuna kac cnm olcebilir misin zahmet olmazsa? Kisa gibi duruyor ozellikle ikinci elbise... zara gomlek bol mu? 40-42 bdn neler var hangi sayfaya bakayim ?

Iki elbisenin boyu omuzdan etek ucuna kac cnm olcebilir misin zahmet olmazsa? Kisa gibi duruyor ozellikle ikinci elbise... zara gomlek bol mu? 40-42 bdn neler var hangi sayfaya bakayim ?

ilk sayfadaki zara gömlek L beden size olur. 3 tl ye veririm onu.
siz 29 dan 35 e kadar bakın yeterli orada var.elbiseleri ölçeyim ben.

çizgili elbise koltuk altından aşağısı 81 cm diğer fırfırlı siyah olan da 80 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…