KALANLAR 58-59 SAYFADA 61 de kazaklar var.PANTOLONLAR 3 VE 8 TL ARASI/satilmistir

Canım merhaba,

Beyaz renk elbisenin daha yakından fotolarını isteyebilir miyim ?

Bir de bedeni S mi M mi ?

Kot yelek ile pullu siyah yeleği zaten almak istiyordum.

Bir an önce beyaz elbisenin beden bilgisi ve ayrıntılı (daha yakından) birkaç fotosunu paylaşırsan kargolaşalım artık.

Pazartesiye kalmasın kargo işi, beyaz elbise de uyarsa 3 ürünü almak istiyorum.

beyaz elbise 38 ama olur mu bilmiyorum detaylı çekerim.kargo işi bir arkadastan adres bilgisi bekliyordum o yüzden bu kadar ertelendi.
bu arada pullu yelegin bedeni s beden.

ürünleri tekrar eklemeye devam edeceğim arkadaşlar.bazılarının üzerinde fiyat yok.fiyatta anlaşılır.

58. alba moda gömlek 42 44 beden fakir kol

58.mango gömlek m beden

59. mudo keten gömlek 38 beden

60. mango gömlek s beden.

buradan itibaren yeni ürünleri ekliyorum hanımlar.fiyatlara karar vermedim.almak isteyen ilgilenen olursa makul fiyatta anlaşırız.

62. beymen kadife etek bel ölçüsü verebilirim baştan aşağı düğmeli model

63.salaş model sevenlere ara ara transparanlık var rengi gri biraz farklı çıkmış beğenen olursa yeniden çekerim.

64.gri renk kolunda detayı var.

65.gri renk tonlarından oluşuyor.

66. krem renk şort biraz kırışmış hasar yok.yumuşacık.

67.beyaz şort

68..bu model ipleri birbiri içinden geçip bağlanan modellerden.çok şık arkası siyah düz.

69. isteyen olursa arkasını da çekebilirim.asimetrik parçaları var.

70.mac marka siyah şort

71. mac marka lacivert şort.

72.kışlık etek belini ölçebilirim 36 38 e olur.

73.siyah pantolon 44 beden

73.sabahlık 2 beden boyu uzun isteyen olursa detaylı çekerim.

74.yazlık gömlek 42 beden cepli

75. s beden bürümcük model gömlek

76.3 beden

80. iki adet tayt ilk taytın rengi biraz farklı çıkmış ilk olan koton kumaşlı diğeri viskon ikiside likralı

indirim yaparım arkadaşlar.markalarını internetten araştırabilirsiniz.uygun fiyata vericem.

pantolonlarda 2, 3 tl olanlar var.bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…