Kalanlar 3 tl ve 5 tl ye arkadaşlar .

yeşil kap güzelmiş şimdi bakabildim doğumdan sonra kullandığım bir kot vardı çok kaliteli bir baya pahalı olduğu için vermeyede kıyamadım sayfama onu birde salaş tarzda pembe bir tunik var onu ekliyorum ikiside size olur.

tm yeşil senin beğenmene çok sevindim yeni çünkü...tm bakarım eklediklerine cnm

Tuhaf çıkmışlar ama bilen litle bigin kalıplarını bilir kesinlikle kalıpları çok güzel
beyaz yeni olmasına rağmen paçada kir gördüm yıkayacağım
ikisi de 31 beden beyaz hafiften füşük bel boylar 30 cm
fiyatlar desperado 8
beyaz iç göstermeyen kot 5 tl
etek nasıl farketmediniz şaşıyorum rodi 36/38 beden siyahı da var 5 tl

Eklentiler

• $SAM_2739.JPG
    71,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $SAM_2740.JPG
    43,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $SAM_2741.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_2742.JPG
    52,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $SAM_2743.JPG
    44 KB · Görüntüleme: 54
canım içime sinmedi sen yine bir bak kabanın fotolarını çektim. anlayaşına teşekkür ediyorum.

Eklentiler

• $SAM_2746.JPG
    35,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_2745.JPG
    43,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_2744.JPG
    57,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_2747.JPG
    47,8 KB · Görüntüleme: 45

Slmm canım nbr burda bır etek gordum..sıyahıda var demişsin de. Boyları kaç cm acaba bırde ketenmi kotmu yazlıkmı kışlıkmı ..benden kendıne gore bıseyler bulursan takas yapabılırız cnm.ancak sunu soylıyım hemen son eklediğim çantalar kot mont ve ayakkabılar da takasa gırmıyorum şu anlık ))

canım ölçerim ama sana sanırsam kısa gelecekler:)99)kumaşı gabardin içleri astar

Anladım cnm gabardın demek yani kışlık dimi )) kışlık ise belki kalın çorapla falan gıderı olur dıye dusundum ama ))

canım hem kılın hem yazın giyilebilir,astarı fln terletmez kışın da özellikle ben siyahı çizmeyle giymiştim üste body çok hoş duruyodur hemen ölçeyim değerlendirmeni isterim cnm
Tam 50 cm ama yüksek değil hafif düşük bel,yanlar da cepli:)Uyar mı sna

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yorgun olduğunu ve birazmola vermek istediğini yazmışsın ben seni şmdi hiç bunaltmıyım. etek olur sanırım kendini iyi ve mutlu hissettiğinde tekrardan görüşürüz. hepimizin yorgun düştüğü anlar olur. özellikle bebek varken. ( iki tane buyuttugum için söylüyorum ) ...

canım sen,LEYLA arkadaşım Ve bugünkargosunu yolladığım arkadaşımız var sizlerin durumlarını halledeceğim.Bundan sonra ayrılacağım.Sen olurlar mı söle bana cnm.Bu arada 2 tane de büyük oğlum var Rabbimden sabır diliyorum.Erkek anneleri benianlarlar.Gevezek arkadaşımın da kargosunu çıkaracağım.

canım sen,LEYLA arkadaşım Ve bugünkargosunu yolladığım arkadaşımız var sizlerin durumlarını halledeceğim.Bundan sonra ayrılacağım.Sen olurlar mı söle bana cnm.

valla cm ölçtüm çizmeyle falan olurlar bence o iki etek sende bir bak sayfama uygun bişeyler bulursan takas yapabiliriz canım.

valla cm ölçtüm çizmeyle falan olurlar bence o iki etek sende bir bak sayfama uygun bişeyler bulursan takas yapabiliriz canım.

Canım bunlara bak,kaban rengi koyudur fotoda açık çıkmış..15 olsun
mavi arkası şirin model 2.50
yanındaki arkası fermuarlı tişort 2.50
kahve elbise tunik penye 4 tl
termal sauna şort yepyeni 4 tl
bak hep fiyatları ucuz tuttum cnm...gerçi sen de bana çok ucuza vermiştin unutmadım heeeeeeee:)

Eklentiler

• $SAM_1815.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_1924.JPG
    7,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $SAM_2520.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_2722.JPG
    10,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_2723.JPG
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_2726.JPG
    11,8 KB · Görüntüleme: 54
Bunların bedenlerı kaç canım kaban guzel ama marka beden nasıl kabanda

pantolon 5 tl 36 beden ama bilmem olur mu
şortlu takım 5 tl

Eklentiler

• $SAM_2729.JPG
    14,9 KB · Görüntüleme: 59
Bunların bedenlerı kaç canım kaban guzel ama marka beden nasıl kabanda

canım kaban markası bilmiyorum kaşedir avm den bir butikten aldım..bigstarın ürünlerini satıyordu.70 tlye almıştım.36/38beden
2kocaman düğmesivar ama 1 tanesi kayıp halledilir.Leke,yırtık yok dikkatlice baktım:)
tişortlar 36/38 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…