- Konu Sahibi masalindunyasi
-
buz mavisi kot 30 beden ve uzerı demissn canım o olmaz bana , satılmadıysa glıss saç maskesini ekleyebılırzz
Arkadaşlar yeni kutusunda golden rose föndoten aldım lakin ben açık tenliyim biraz koyu geldi ama çok koyu değil sürdüğümde koyu durmadı.Lakin ben açık sürüp üstüne koyu allık sürmeyi seviyorum.Takas yaparım açık renkle ya da 23 tl ye çarşı dan aldım nihayetinde 2 kere sürdüm gezmeye giderken.15 diyeyim.
Eşofmanların 2 si arkadaşımdan aldım lakin küçük geldiler M/L BEDEN 5 tl biri siyah olan 10 tl
Gri olanAmbercrombie eşofman m beden 8 tl....bunlar takaslı fiyatlar satışda ucuz oluyolar:)Aman ne bilim işte şimdi uydurdum:)
Kot ceket l/xl 20 tl
Deri mont 20 tl l/xl
Arkadaşlar internetim yeni açıldı güncelleme yapıldı vs derken giremedim sayfaya,takaslara devam
canım zebra ve glis sendedir:)
canım ben yazamadm sana aradığım tarzda bi tulum buldum onu aldım alamayacağım oyuzden elbiseyi bu ara çok alışveriş yaptım ama takasla olursa olabilir
Eki Görüntüle 1113648 Eki Görüntüle 1113649 Eki Görüntüle 1113650 Eki Görüntüle 1113651
ben bunları diyorum canım
canım tabi ki salon takımı 35 tl yani örtüler...senin seçtiğin 4 lü şık mumluklar 15 tl tabağıyla beraber.....perde 2 kanat diğeri görünmemiş...tüller 2 tane yanyana canım.yani toplam küçük oda için 4 parçalar..kanatlar tane 5 tl demişim tüle ne yazmışım göremedim onlarda 15 diyelim toplam 25 oluyorlar gayet uygun kızlar..ama tüllere daha önce başka fiyat verdiysem söle yaparım
Arkadaşlar internetim yeni açıldı güncelleme yapıldı vs derken giremedim sayfaya,takaslara devam
Eki Görüntüle 1114066
salon takımı örtüsü dediğin bu değil mi canım?
ben 2 çantayı
2 kanat perdeyi
ve 4lü mumlukları istiyorum hepsi ne kadar ediyor benden ne takaslıyoruz :)
Bu duruyor mu? Kumaşı boyu falan nasıl? Bir de fiyat tabiisi :)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1068033&d=1397467389
duruyor canım 40/42 beden 15 tl etiketli
yok canım bu küçük oda için perde fonu sana baksettiğim salon sehpa örtüleri beyaz onlar takım 35 tl
Kumaşı nasıl? Yazlık mı kışlık mı? Bir de boy?
istiyorum canım perdeleri o tül olanlar ve fonları hepsi ne kadar oluyor
canım yaz için buradan aldım ama göbeğim kaldırmadı zayıflamadım malesef hala....satenimsi yumuşacık,kolları ve göbüşü az olan bayanlara yakışır...1.62 boy için dizin az üstü aşağıya doğru dar inmiyo rahat yani...sadece üst kollar dar kesim
Ayrıntılı açıklama için teşekkür ederim :) göbüşüm az değil maalesef ve boyu kısa birazsize iyi satışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?