Kalanlar 3 tl ve 5 tl ye arkadaşlar .

inş fayfasını gçrürüz...malesef mavi olmax sana saunayı göndereceğim ben bebekle yapamıyorum

Tmm canım sen ayarla içinden cikacak varsa cıkar sana güveniyorum ben çok düşğncelisin ayrıca bebeğini yerime kokla mis gibidir o tek eşofman oluyor desende kabulum dür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok beeeee ben senden bişey seçerim yine asnlaşırız ok...güzelim oğlum durmuyo ben hepsini sana kargolucam sonra da ben seçtiklerime bakıcam öpüyoruz biz de seni...evet cnm cennet kokuyo yavrum şükürolsun verene

Tmm bitanem rabbim Size bağışlasın bebeğini sende bak bitanem adresini ver bende atarım özelden anlastık bitanem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar yeni kutusunda golden rose föndoten aldım lakin ben açık tenliyim biraz koyu geldi ama çok koyu değil sürdüğümde koyu durmadı.Lakin ben açık sürüp üstüne koyu allık sürmeyi seviyorum.Takas yaparım açık renkle ya da 23 tl ye çarşı dan aldım nihayetinde 2 kere sürdüm gezmeye giderken.15 diyeyim.
Eşofmanların 2 si arkadaşımdan aldım lakin küçük geldiler M/L BEDEN 5 tl biri siyah olan 10 tl
Gri olanAmbercrombie eşofman m beden 8 tl....bunlar takaslı fiyatlar satışda ucuz oluyolar:)Aman ne bilim işte şimdi uydurdum:)
Kot ceket l/xl 20 tl
Deri mont 20 tl l/xl

Eklentiler

• $SAM_2248.JPG
    152 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_2247.JPG
    165,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_2257.JPG
    98,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $SAM_2258.JPG
    101,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $SAM_2259.JPG
    116,1 KB · Görüntüleme: 56
apoletliymiş süper.bunlar kaç olur

Eklentiler

• $SAM_1694.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 69
  • $SAM_1709.JPG
    17,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_2000.JPG
    14,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $SAM_1817.JPG
    12,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $SAM_2258.JPG
    8,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $SAM_2259.JPG
    10,8 KB · Görüntüleme: 55
yeniden takas yapsak mı acebaaaa bişeyler buldum kendime sankii bu arada senin gönderdiğin kabanı hala giyiyorum annem nerden buluyorsun böyle kaliteli kumaşları nasıl güzelmiş dedi iyi kalpli bir dosttan dedim
satıldı mı bunlar acep bacım bana olurlar mı sence ?

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1068032&d=1397467389 bunu şiddetle istemekteyim

bedeni sarmıyorsa bu da olabılır http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1068031&d=1397467389

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1024182&d=1394893993

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1002294&d=1393674697 bunun beli kaç cm yazar mısın canım bi de sevenhıll pantolonun üzerinde duruşunu görme imkanım var mı onun bel ölçüsü nedir?

Son düzenleme:

Kuzum 15 tl diorum cook cingen oldum.

canım hepsi duruyorlar ve sadece 5 er tller...senin bedenine hepsi olur,pantolon dahil ama pantolon 30 benim boyuma göre 1.62 senin boyuna olur mu bilmiyorum ama....sevenhıl değil cnm litle big kot açık mavili

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hepsi duruyorlar ve sadece 5 er tller...senin bedenine hepsi olur,pantolon dahil ama pantolon 30 benim boyuma göre 1.62 senin boyuna olur mu bilmiyorum ama....sevenhıl değil cnm litle big kot açık mavili

zebra elbiseyi çook beğendiim ben de yeniler ekledim canım bi bak istersen takas yaparız yine
30 büyük olur sanki canım ya 28-29 giyiyorum ama bel ölçüsünü yazarsan sevinirim açık mavili değil de bi de sevenhıll 'ın modeli vardı diz kısmı detaylı onun bedeni nasıl kapri mi o :26:

canım o takas yapıldı ama ölçerim litili sonra bugün misafirlrim var trafik çok fena:)zebra ayhan ve çok güzel olur sana

canım o takas yapıldı ama ölçerim litili sonra bugün misafirlrim var trafik çok fena:)zebra ayhan ve çok güzel olur sana

tamam canım diğerlerini bilmiyrm da zebralıyı bana ayır öyleyse canım sen müsait olduğunda yazarsın bana uyarsa takas yaparız olmaz ben alırım onu

buz mavisi kot 30 beden ve uzerı demissn canım o olmaz bana , satılmadıysa glıss saç maskesini ekleyebılırzz

buz mavisi kot 30 beden ve uzerı demissn canım o olmaz bana , satılmadıysa glıss saç maskesini ekleyebılırzz
ben o kotu aldığımda 65 kiloydum öyle düşün tamam gliss duruyor mu bakarım sonra cevap veririm canım annenin söylemi için çok teşekkür ederim sana da güzel yorumun için teşekkür ederim müsait olunca bende seçerim netleştiririz

canım elinde kalanlar hangisi acaba?

şifon balon l/xl olur 5 tl
t box 15 yeni l/xl
pantolon leviva 44 likralı 15 tl
lcw 42/44 ...3 tl
siyah kapşonlu swet mont 8 tl ama s/m bedendir bu
collezion merserize 8 tl

Eklentiler

• $SAM_2277.JPG
    88,9 KB · Görüntüleme: 92
  • $SAM_2278.JPG
    117,8 KB · Görüntüleme: 93
  • $SAM_2279.JPG
    114,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $SAM_2280.JPG
    101,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $SAM_2281.JPG
    161,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $SAM_2276.JPG
    89,4 KB · Görüntüleme: 66
sayfa 23
............................

şifon balon l/xl olur 5 tl
t box 15 yeni l/xl
pantolon leviva 44 likralı 15 tl
lcw 42/44 ...3 tl
siyah kapşonlu swet mont 8 tl ama s/m bedendir bu
collezion merserize 8 tl

kuzummm güllü bluzla kotu beğendim diğer pantolon bedeni ne krem olan hadi yapalım takası yeni bissürü bişeycikler ekledim bak bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…