- Konu Sahibi masalindunyasi
-
canım mor öyle abiye olarakta kumaş pant üstüne giyilebilir spor klasik bişey yani öle abiye bişey değil kullanıma bağlı ben günlük kullanmayı düşünüyodum ama hiç giyemedim..öyle tüllü çok taşlı olan bişey değil abiye olarak kullanıma çokta uygun deği aslında
aaaaaaa unuttum ben iyi ki söyledin,kafa gitmiş...canım kotu yıkadım dün giydim bana tam oldu sana dar gelebilir ya...
bendeki şansa yaaaaneyse çıkar bakalım bişeyler
gülüm benim takas işleri ters gidiyo nazara geldik:))kaşıyalım burnumuzu yani:)
son çantayı güzel çekemedimsiyah çanta 8tl
vizon çift özellikli yani yanda çıtçıt detayları var küçültilebiliyor doroty perkıns dan almıştım evladiyelik 8 tl(iç fermuar bozuk
kırmızı çanta içi astarı söküldü arka küçük fermuar bozuldu ama derisi fln hiç deforme yok 6 tl
yeni çanta 12 tl
çantaların içini boş şekilde fotoladım
herbiri 5 er tl 36/38 bedenler
canım bize göre değiller ki,bi
liyosun sana uyanları ilk sana gösteriyorum..bu arada bugün elime siyah pant geçti sen alıyo muydun onu
yok kuzumalmıyım onu
canım bak mor tunik yerine bunu ekledimn sana kimsenin dikkatini çekmemişl pantolon eşofman 10 numara
bu kıyağımı unutma:)
canım bize göre değiller ki,bi
liyosun sana uyanları ilk sana gösteriyorum..bu arada bugün elime siyah pant geçti sen alıyo muydun onu
bu arada vizon çantada güzelmiş canım
sabah seni aradım biliyosun işte son anda karar verdim çanta eklemeye kısmet işte:)kargonu da 2 de gönderdim senden ses çıkmadı keşke ben de bekleseymişim ama bilemedim işte,sen vercen diye ben de vermiş oldum kargoya....olsun yine yaparız ayırırım istersen acelesi yoksa
canım bunlar likralı ama sana büyük gelirler bedenleri 30
canım ürünlerini dün aldım..hepsi çok güzeller.hediyen içinde çok tşk ederim.iyi günlerde kullan sende.
tm cnm beğendiğine sevindim güle güle kullanalım ama dediğin gibi keşke abiye gibi moru alsaymışım yeşil yerine:)Kısmet
bu ürünlerle takas düşünür müsün canım sayfama bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?