- Konu Sahibi masalindunyasi
-
Eki Görüntüle 1062308 Eki Görüntüle 1062309 Eki Görüntüle 1062310 Eki Görüntüle 1062311 Eki Görüntüle 1062312 Eki Görüntüle 1062313
Tevecim bunlar için takas düşünürsen dükkana bir göz gezdir :)
Kot likralı mı bu arada?
Lacivert kenarı beyaz çizgili ayakkabı satıldı mı
cnm şimdi gördüm yazını afedersin siyah kenarları beyaz çizgili satılmadı henüz
canım pantolonlar likralı değil ama geniş kalıp,ben 66 kiloda bile giydim...koyu lacivert olan daha dar ve boyu bana göre kesildi:1.62 cm...sen bana kilonu yazarsan özelden ya da ölçeyim sana belini fln garanti olsun,üzülmeyelim canım benim..kot gömnlek çok güzel hepsi markalı cnm litlr big,big star fln
canım senin seçtiğin kot likralı değil ama esnek son kez söyliyeyim 66 kiloda giymiştim tabi yaparız takasımızıO zaman kot kalsın canım, diğerleri için takas düşünür müsün?
showthread.php?t=694033showthread.php?t=694033&page=18&p=34831340#post34831340
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694033&page=18&p=34831340#post34831340
heeeee tm buldum:)
canım medcezir arkadaşım aldıCanımm bu ayakkabıyı satmadıysan ben almak istiyorumm
tamam canım uygun bir şey varsa bedenime göre neden olmasın yarın bakarım sayfana bunlarıda ayırıyorum sanabu ürünlerle takas düşünür müsün canım sayfama bak istersen
canım medcezir arkadaşım aldı
canım benim onu takas yaptımMeleğim bunun gibi urune 10-20tl arasi verebilirim.
canım benim onu takas yaptım
pantolonlar 42 bedendir kot mavi jeans,siyah ispanyol kalın penye beli kalın lastik gibi bana uzun oldu giydim yıkamam gerek eteği kirlendi
tevemmm kuzumm ben bunları istiyoruuummm olurmiki bana bi ölçü ver güzelim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?