ust govdem uzun derken yanlis anlasilmsasin boyum 172 onu demek istedim..Eki Görüntüle 1347743 bunu avm den almistim sayili giyildi 38 beden 40 a da olur
Eki Görüntüle 1347746 burdan aldim ust govdem uzun oldugu icin yakismadi 40...42
Eki Görüntüle 1347744 bunuda burdan aldim loft marka xl 38 40 a olur. . aynen oyle kisa kaldigi icin giyemedim
Eki Görüntüle 1347755 bunuda burdan aldim penyemsi on flari sifon ama ben 42 bedenim bluz S lcwaikiki satan arkadas olur demisti ama sittin sene giyemem oluru yok yane
Sana da canım :)Iyi persembeler :)
No15...pierre cardin erkek sabahlikli takim penye degil sert bi kumasi var Eki Görüntüle 1335154 Eki Görüntüle 1335155
Saten alt ust uzun kollu
Saten sort askili bluz
Saten uzun dantelli gecelik
Kollati dantel detayli sabahlik birde ic camasiri paketi set halinde sok fiyat 10 tl....
Cnm 50 den koymustum ama bugun bi arjadasa da 40 olur dedim o yuzden 2 kanadi 40a veriyorum..Canım perdenın iki kanat olanı ne kadar bır de hem sırt hem omut cantası duruyor mu
Cnm pompasi var otomatik elektrikli 50 tl ye pompasiyla birlikte veriyorum pompasi sirf 20 tlye almistim hic kullanamadik oyle yepsyeni duruyor canimmşişme yatak ne kadar olur cnm..içinde pompası var mı?takas düşünür müsün birde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?