KALANLAR 20.21 DE GUNCELDIR EN UCUZU BURADA...giyim.ev.sisme yatak

kizlar burayada ekliyim dedim anakucagimiz ve ayriayri sevi bebe bel destek yastigi satiliktir

sevenhill dokusu cok guzell bende 2 tane var birini esime almistim ama giymemisti :) yika kurut giy kirit yapmistim kacirmayin adeti 5 tl

Bi kac parca alana cok gusell indirim yapiyorum kizlarrr

Yeni inci set... sok fiyata resim isteyiniz....

Saten alt ust uzun kollu
Saten sort askili bluz
Saten uzun dantelli gecelik
Kollati dantel detayli sabahlik birde ic camasiri paketi set halinde sok fiyat 10 tl....

Yeni inci set... sok fiyata resim isteyiniz....
yeni inci set foto ve fiyat bekliyrm cnm

bunu avm den almistim sayili giyildi 38 beden 40 a da olur
burdan aldim ust govdem uzun oldugu icin yakismadi 40...42
bunuda burdan aldim loft marka xl 38 40 a olur. . aynen oyle kisa kaldigi icin giyemedim
bunuda burdan aldim penyemsi on flari sifon ama ben 42 bedenim bluz S lcwaikiki satan arkadas olur demisti ama sittin sene giyemem oluru yok yane

lcw xl

Son eklesemmi eklemesemmi dediklerimide ekledim simdi sira sizde. .indirim yaparim kizlarrrrrr haydin Bismillah :)

burdan almistim 42 beden diye ama mumkun degil tabiki esnek ama olmadi yani...bide arkasinda defo varmis dikilmis ama yakasi inince kapaniyor belirteyim ki kakaladin denmesin satmiyorum herhangi bi urun alana hediye edicem

Son düzenleme:
Fiyatlara takilamayin secin begenin konusuruz hanimlar

İkinci sıradaki kalın oduncu gömleğine benziyo, boyu kaç cm canım

Hediye bana gelsin :)

Sunumun çok güzel olmuş,çerçeveler çok şeker :)
Eline sağlık :)

Cnm kol altindan etek ucuna 38 omuzdan etek ucuna 59

Cnm dukkan senin ne istersen :)))

Bende susliyim dedim azcik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…