canım içine kitap sığar diye düşünüyorum. Yapalım takas. İstersen akşam eve geçince yanına kitap koyup çekeyim yada ölçeyim istediğin kadar büyük mü ona bakalım.cnm günaydın lacivert çantan ne durumda??büyük mü küçük mü??takas yapalım mı??
ok kalın hırkaların varya 2 tane..onlar çok mu yıpranmış??canım içine kitap sığar diye düşünüyorum. Yapalım takas. İstersen akşam eve geçince yanına kitap koyup çekeyim yada ölçeyim istediğin kadar büyük mü ona bakalım.
Seninle takasa çok açığım zaten :)
dışarda giyilebilecek durumda mı yani??ok kalın hırkaların varya 2 tane..onlar çok mu yıpranmış??
çanta uzun saplı dimi??dışarda giyilebilecek durumda mı yani??
yıpranma yok ki, foto da mı öyle görünüyor dur sade resimlerini koyayım o zaman :)ok kalın hırkaların varya 2 tane..onlar çok mu yıpranmış??
watsaptan atsana bana zahmet olmazsa??yıpranma yok ki, foto da mı öyle görünüyor dur sade resimlerini koyayım o zaman :)
sen baktın mı benim konuma yeni şeyler ekledim..birtek nevresim istanbul lu olan ayrıltıldı..onun dışında herşey var...watsaptan atsana bana zahmet olmazsa??
evet uzun saplı canımçanta uzun saplı dimi??
ya şu belden büzgülü siyah cekette aklım kalmıştı. alacaklarım belli yani senden :)sen baktın mı benim konuma yeni şeyler ekledim..birtek nevresim istanbul lu olan ayrıltıldı..onun dışında herşey var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?