15 tl 37 numara.sayılı giyildiSiyah zimbali ayakkabinin numsi ve fiyati nedir
Ürünlerinize baktım çok güzeller ama ben 40-42 bedenim.yeni ekleyeceklerınizde uygun beden varsa takasa çok açıgım :)teşekkürler, onu beğendim. başka ürünler koymayı düşünüyor musunuz? onlara da bakıp beğendiğim olursa alayım, yoksa tek başına kargo vs derken pahalıya gelecek. Takas düşünürseniz benim ürünlerime de bakabilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-39-numara-ayakkabilar-uygun-fiyata.774389/, yeni şeyler de ekleyeceğim önümüzdeki günlerde
Ayy sonradan farkettim ben 38 giyiyorum kucukmus maalesef15 tl 37 numara.sayılı giyildi
yani kargoyu yollayınca ödeme yap diyosun öylemi?yok ..demin ben tam anlatamadım kara cahil olduğum için bu konularda :)kendi kredi kartımla atmden sizin herhangi bir hesabınıza bilgileriniz gerekmeden ödeme yapabiliyomuyum??
Ü
Ürünlerinize baktım çok güzeller ama ben 40-42 bedenim.yeni ekleyeceklerınizde uygun beden varsa takasa çok açıgım :)
ben postane şubeden alacağım..yarın bir bankadan öğreneyim bakalım nasıl yapılıyormuş..siz bu ürünleri ayırıyorsunuz değilmi benim için ..ben ödemeyle alakalı tamam öğrendim deyince gönderirsiniz olur mu??Ay estapitipiti kara cahilde ne demek :)
Ben yalnış anlamışım zaten :)
Atmden olurmu zannetmiorm ama internet bankacıliginda yapabilirsiniz.
Evet ben kargoyu verince kargo numarası veririm onunla kontrol edersiniz sizin adrese gerçekten bir kargo varmı diye ondan sonra ödeme yaparsınız.
Tamam o zaman.koyunca haber verebilirseniz çok sevinirim.Kardeşimin ve annemin hiç kullanılmamış/çok az kullanılmış ürünleri var 40-42 beden. Onlardan da koyacağım. Bir göz atarsınız o zaman:)
Ayy cnm o senin yureginin guselligi duygulandim vallaKoton hırka dantelli siyah gömlek ve gri çanta mis yürekli birine satılmıştır.bilgilerinize sunulur efenim. :)
Ayakkabılar 37 numara
Mango ceket M beden.mango bordo ceket kaç bden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?