yeşil gibi duruyor fotoda.2 no daki
Merhaba, botun bedeni nedir acaba? ve hangi malzemeden yapılmış? nubuk, süet, deri, vs
Bir de siyah uzun gömleğin bedenini ve kumaşını öğrenebilirsem?
8 lira tutuyor ikisi :)msj bekliyorum :)
Bu arada msjınızı görmemişım kusura bakmayın.ne zorluklarla giriyorum foruma bir bilseniz başımda bi cadaloz varda :)msj bekliyorum :)
yerim ben o cadalozu maşallah..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/20141112_192507-jpg.1315465/Bu arada msjınızı görmemişım kusura bakmayın.ne zorluklarla giriyorum foruma bir bilseniz başımda bi cadaloz varda :)
Tüylü dolgu topuk botu soruyorsanız eğer 37 numara.ne süet ne nubuk hatta
daha çok nubuk gibi ama sıcak tutuyor dolgu topuk bayağ fayda ediyor ankara karında giydım sıkınti çıkarmadı
Uzun siyah gömlek 38 beden.kumaştan pek anlamadıgım için net cinsini söyleyemıyorum ama ince bir kumaş.şifon kadar ince degıl
Anca bukadar anlatabildim pek bilgim yok çunku kumaşlarda kusura bakmayın mektup gibi oldu :)
yerim ben o cadalozu maşallah..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/20141112_192507-jpg.1315465/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_20141112_194013-jpg.1308237/ bu 2 ürünüde ekleyince kaç olur??
Teşekkürler, ayakkabı küçük benim için. Eğer elbiselerin sağ iç tarafındaki etiketlerine bakarsanız orada kumaş cinsini yazmak zorundalar. Oradan söyleyebilirsiniz.
aman arkadaşım bana bi tane oğlan yetiyor :) maşallah 2sinede allah uzun ömür versin bizlere bağışlasın..ok .15 tl..dediniz ..nasıl ödeme yapacağız ?benim hiç bir bilgim yok..başka bir arkadaştanda bişeyler ayırttım ama kredi kartıyla ödemek istiyorum oda bilmiyormuş nasıl yapılacağını..siz biliyor musunuz?önce ödememi yapıyorum?nasıl göndereceksiniz?kargo ücreti ne kadar acaba?çok soru sordum dimi..idare edin beni daha çok yeniyim..birde lacivert çantanız var mı??4ü birlikte 15tl olur.
İsterseniz bir de cadaloz gönderirim o da benden olsun :)
Amin canım ya.aman arkadaşım bana bi tane oğlan yetiyor :) maşallah 2sinede allah uzun ömür versin bizlere bağışlasın..ok .15 tl..dediniz ..nasıl ödeme yapacağız ?benim hiç bir bilgim yok..başka bir arkadaştanda bişeyler ayırttım ama kredi kartıyla ödemek istiyorum oda bilmiyormuş nasıl yapılacağını..siz biliyor musunuz?önce ödememi yapıyorum?nasıl göndereceksiniz?kargo ücreti ne kadar acaba?çok soru sordum dimi..idare edin beni daha çok yeniyim..birde lacivert çantanız var mı??
Siyah zimbali ayakkabinin numsi ve fiyati nedirAyakkabılar 37 numara
Renk atma degilde giyildiginden biraz eskime var.gerçi süet boyasıyla boyayip silmedim ama kullanilmiş gibi görunuyor.sıfır gibi tertemiz diyemeyecegim yalan olmasın :)Tuylu dolgu topuk bot rahat mi acaba? Ben hep duz taban giydim o yuzden soruyorum bide ucu biraz rengi mi atti resimden oyle gorunuyor sanki? Bide fiyati ne kadar? Tsk edrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?