Kalanlar 17 ve 18. sayfada güncellendi, Her şey var!

Ayakkabılar 37 numara

Eklentiler

• 20141127_200105.jpg
    20141127_200105.jpg
    729,6 KB · Görüntüleme: 113
  • 20141127_200125.jpg
    20141127_200125.jpg
    705,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 20141127_200153.jpg
    20141127_200153.jpg
    642,4 KB · Görüntüleme: 114
  • 20141127_200220.jpg
    20141127_200220.jpg
    703 KB · Görüntüleme: 124
Koton hırka dantelli siyah gömlek ve gri çanta mis yürekli birine satılmıştır.bilgilerinize sunulur efenim. :)

Merhaba, botun bedeni nedir acaba? ve hangi malzemeden yapılmış? nubuk, süet, deri, vs

Bir de siyah uzun gömleğin bedenini ve kumaşını öğrenebilirsem?

Merhaba, botun bedeni nedir acaba? ve hangi malzemeden yapılmış? nubuk, süet, deri, vs

Bir de siyah uzun gömleğin bedenini ve kumaşını öğrenebilirsem?

Tüylü dolgu topuk botu soruyorsanız eğer 37 numara.ne süet ne nubuk hatta
daha çok nubuk gibi ama sıcak tutuyor dolgu topuk bayağ fayda ediyor ankara karında giydım sıkınti çıkarmadı

Uzun siyah gömlek 38 beden.kumaştan pek anlamadıgım için net cinsini söyleyemıyorum ama ince bir kumaş.şifon kadar ince degıl

Anca bukadar anlatabildim pek bilgim yok çunku kumaşlarda kusura bakmayın mektup gibi oldu :)

Tüylü dolgu topuk botu soruyorsanız eğer 37 numara.ne süet ne nubuk hatta
daha çok nubuk gibi ama sıcak tutuyor dolgu topuk bayağ fayda ediyor ankara karında giydım sıkınti çıkarmadı

Uzun siyah gömlek 38 beden.kumaştan pek anlamadıgım için net cinsini söyleyemıyorum ama ince bir kumaş.şifon kadar ince degıl

Anca bukadar anlatabildim pek bilgim yok çunku kumaşlarda kusura bakmayın mektup gibi oldu :)

Teşekkürler, ayakkabı küçük benim için. Eğer elbiselerin sağ iç tarafındaki etiketlerine bakarsanız orada kumaş cinsini yazmak zorundalar. Oradan söyleyebilirsiniz.

4ü birlikte 15tl olur.
İsterseniz bir de cadaloz gönderirim o da benden olsun :)
aman arkadaşım bana bi tane oğlan yetiyor :) maşallah 2sinede allah uzun ömür versin bizlere bağışlasın..ok .15 tl..dediniz ..nasıl ödeme yapacağız ?benim hiç bir bilgim yok..başka bir arkadaştanda bişeyler ayırttım ama kredi kartıyla ödemek istiyorum oda bilmiyormuş nasıl yapılacağını..siz biliyor musunuz?önce ödememi yapıyorum?nasıl göndereceksiniz?kargo ücreti ne kadar acaba?çok soru sordum dimi..idare edin beni daha çok yeniyim..birde lacivert çantanız var mı??

Tuylu dolgu topuk bot rahat mi acaba? Ben hep duz taban giydim o yuzden soruyorum bide ucu biraz rengi mi atti resimden oyle gorunuyor sanki? Bide fiyati ne kadar? Tsk edrim :)

aman arkadaşım bana bi tane oğlan yetiyor :) maşallah 2sinede allah uzun ömür versin bizlere bağışlasın..ok .15 tl..dediniz ..nasıl ödeme yapacağız ?benim hiç bir bilgim yok..başka bir arkadaştanda bişeyler ayırttım ama kredi kartıyla ödemek istiyorum oda bilmiyormuş nasıl yapılacağını..siz biliyor musunuz?önce ödememi yapıyorum?nasıl göndereceksiniz?kargo ücreti ne kadar acaba?çok soru sordum dimi..idare edin beni daha çok yeniyim..birde lacivert çantanız var mı??
Amin canım ya.

Lacivert bir çantam war banada lazım lacivert :)
En ucuz kargo ptt ve metro 8 tj tutuo galiba.hangisi dersen ben yollarım farketmez.

Ben iki tarafında içi rahat olsun diye ödemeyi kargo takip numaraşıni verince yapalım diorm.
Kredi kartı ile ödeme yapmak içın butun kart bilgilerinizi karşıdaki kişiye vermeniz gerekir.ki bu çok riskli birşey.en sagliklisi havale yada eft bence.

Tuylu dolgu topuk bot rahat mi acaba? Ben hep duz taban giydim o yuzden soruyorum bide ucu biraz rengi mi atti resimden oyle gorunuyor sanki? Bide fiyati ne kadar? Tsk edrim :)
Renk atma degilde giyildiginden biraz eskime var.gerçi süet boyasıyla boyayip silmedim ama kullanilmiş gibi görunuyor.sıfır gibi tertemiz diyemeyecegim yalan olmasın :)

Dolgu topuk kişın icın muhtesem birsey hemde rahat oluyor.fiyatıda 10tl

Back