Bebek İkinci El Kalan oyuncaklar Sayfa 3

sonsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.889
48
OYUNCAKLARI ALIRKEN; mothercare ve lcw adı altında açtığım 2 tane konu var. kıyafetlerle ekleme yaparsanız kargoya değer.

oyuncaklarımın hiçbirinde aşınma yırtılma yoktur.

yıkadığım için düdükleri ötmüyor. hepsi 8 TL

ikea kitap, sağlam 10TL

ikea çıngıraklar tanesi 3 TL

birisi aslan el kuklası, diğeri müzikli tavşan. İkea oyuncakları.
Aslan sağlam ve tertemiz. 8TL
Müzikli tavşanı çekince müzik çalarak içeri giriyordu fakat bozuldu. 5TL

3 farklı müzikli ve farklı fonksiyonlu oyuncaklı,aynalı çok eğlenceli bir oyuncak kızım 9 aylık olana kadar merakla her bir tuşla oynadı. basmayı, çevirmeyi öğrenci. yatağına bağlanabilir, arkası çırtçırtlı, pili uzun ömürlü Migrostan almıştım. 15TL

chicco civciv çıngırak 7 TL

30 cm Pepe peluş, geçen hafta alındı yeni 20 TL

Tatlim muzikli ve aynali oyuncagin her tusu çalışıyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu oyuncakta herhangi bir sıkınti yoksa7.5 olursa bunyda alaym elbise ve badilerin fiyatlarina ne diyosunuz onlarida dusuneyim
Canım bu oyuncağı kızım sevmedi o yüzden sağlam. aldığım fiyatın yarısı bile değil 10tl kusura bakma.
elbise de bayramlıktı aynen duruyor 10TL
bodylerin arka boyundaki düğmelerini kestim batmasın diye
bir de pembe olanın ön çıtçıta yakın tarafında küçük bir delik var ama giyince içte kalıyor ikisine 4

Bu oyuncakta herhangi bir sıkınti yoksa7.5 olursa bunyda alaym elbise ve badilerin fiyatlarina ne diyosunuz onlarida dusuneyim
Canım bu oyuncağı kızım sevmedi o yüzden sağlam. aldığım fiyatın yarısı bile değil 10tl kusura bakma.
elbise de bayramlıktı aynen duruyor 10TL
bodylerin arka boyundaki düğmelerini kestim batmasın diye
bir de pembe olanın ön çıtçıta yakın tarafında küçük bir delik var ama giyince içte kalıyor ikisine 4

Mavi müzikli satıldı.
ikea kitap ve çıngıraklar ayrıldı

Pardon hangisi ?
3 farklı müzikli ve farklı fonksiyonlu oyuncaklı,aynalı çok eğlenceli bir oyuncak kızım 9 aylık olana kadar merakla her bir tuşla oynadı. basmayı, çevirmeyi öğrenci. yatağına bağlanabilir, arkası çırtçırtlı, pili uzun ömürlü Migrostan almıştım. 15TL ve kitap

Müzikli satıldı
turuncu aynalı da mavi su aygırı da
kitap duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…