Evet canım çalışıyorTatlim muzikli ve aynali oyuncagin her tusu çalışıyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynalı müzikli turuncu satılmıştır
Yok Peluş büyükPepe'nin bir özelliği var mı?
bir müzikli daha geldi :)
Eki Görüntüle 1109106 Eki Görüntüle 1109107 Eki Görüntüle 1109108 Eki Görüntüle 1109109
10 TL de bu olsun
Canım bu oyuncağı kızım sevmedi o yüzden sağlam. aldığım fiyatın yarısı bile değil 10tl kusura bakma.Bu oyuncakta herhangi bir sıkınti yoksa7.5 olursa bunyda alaym elbise ve badilerin fiyatlarina ne diyosunuz onlarida dusuneyim
Canım bu oyuncağı kızım sevmedi o yüzden sağlam. aldığım fiyatın yarısı bile değil 10tl kusura bakma.Bu oyuncakta herhangi bir sıkınti yoksa7.5 olursa bunyda alaym elbise ve badilerin fiyatlarina ne diyosunuz onlarida dusuneyim
Müzikliler satıldıMavi müzikli satıldı.
ikea kitap ve çıngıraklar ayrıldı
Müzikliler satıldı
ikea kitap ve çıngıraklar duruyor
playskool ilk arabam da var
fotolar diğer konumda var
Evet canım müziksizcanım ikea kitap 4 sayfa ve müziksiz mi
Pardon hangisi ?oyungakları satıldı mı?
3 farklı müzikli ve farklı fonksiyonlu oyuncaklı,aynalı çok eğlenceli bir oyuncak kızım 9 aylık olana kadar merakla her bir tuşla oynadı. basmayı, çevirmeyi öğrenci. yatağına bağlanabilir, arkası çırtçırtlı, pili uzun ömürlü Migrostan almıştım. 15TL ve kitapPardon hangisi ?
Müzikli satıldı3 farklı müzikli ve farklı fonksiyonlu oyuncaklı,aynalı çok eğlenceli bir oyuncak kızım 9 aylık olana kadar merakla her bir tuşla oynadı. basmayı, çevirmeyi öğrenci. yatağına bağlanabilir, arkası çırtçırtlı, pili uzun ömürlü Migrostan almıştım. 15TL ve kitap
Müzikli satıldı
turuncu aynalı da mavi su aygırı da
kitap duruyor[/Q mavi su aygırı ve
kitap istiyorum
kitapta ozellik var mı?