• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan embriyo ve sabir

SAHRAyorgun

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
14
12
18
34
32 yaşındayım bir yıllık evliyiz ve beklemek istemedik tup bebek başladık.Benden 45 tane yumurta topladılar ki toplama sonrasi o kadar zordu ki o kadar agri çektim ki anlatamam.Bu kadar cok olamaz...
Neyse bunlardan 30 adedi dollenmis ve 3 güne sadece 13 adedi kalmış şu anda da 5. Gün sadece 2 adet kalmış.
Kizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun..Hickimse bu zorlukları yasamasin.
Simdi benim 2 adet dondurulmuş embriyo var.Cozuldukten sonra öldü diyen oldu mu yani 2 tane kaldı ya şu an onların başına bir şey gelmesinden korkuyorum...

Maalesef hayırlısı olsun demekten başka elimizden gelen bir şey yok.

Bende de 2 tane kalmıştı, genetik testte birinde çok fazla problem genetik rahatsızlık olduğu için imha edildi, kaldı 1 tane 4bc embriyo. Üstelik ta Hollanda'dan gidip geliyorum. Bu ay tek embriyonun transferi için Türkiye'ye geleceğim, çözülürken yaşamazsa ya da transfer sonrası tutunamazsa yapabileceğim hiçbir şey yok. Zamanı değilmiş diyeceğim.

Geldiğimizde eşim ve ben genetik test için örnek vereceğiz, ayrıca bizdeki bozulma sperm kaynaklı olduğu için eşime sperm dna hasarı incelemesi yapılacak. Sizde de 30 döllenmiş yumurtadan 2 kalması bir soruna işaret ediyor olabilir, hamilelik oluşmazsa detaylı baktırmanızı tavsiye ederim.

Bende de 2 tane kalmıştı, genetik testte birinde çok fazla problem genetik rahatsızlık olduğu için imha edildi, kaldı 1 tane 4bc embriyo. Üstelik ta Hollanda'dan gidip geliyorum. Bu ay tek embriyonun transferi için Türkiye'ye geleceğim, çözülürken yaşamazsa ya da transfer sonrası tutunamazsa yapabileceğim hiçbir şey yok. Zamanı değilmiş diyeceğim.

Geldiğimizde eşim ve ben genetik test için örnek vereceğiz, ayrıca bizdeki bozulma sperm kaynaklı olduğu için eşime sperm dna hasarı incelemesi yapılacak. Sizde de 30 döllenmiş yumurtadan 2 kalması bir soruna işaret ediyor olabilir, hamilelik oluşmazsa detaylı baktırmanızı tavsiye ederim.
Tesekkur ederim.Insallah emeğiniz karsiligini alırsınız ve her şeye rağmen yaşayan o tek embriyo tutunur size... beklemekten başka çaremiz yok sanırım dediğiniz gibi ...

Bende de 16 yumurtadan 2 tanesi döllenmiş adet olup transfer günümü bekliyorum çok zor ve yıpratıcı bi süreç umarım hepimiz için hayırlısı olsun insallah

Bende de 16 yumurtadan 2 tanesi döllenmiş adet olup transfer günümü bekliyorum çok zor ve yıpratıcı bi süreç umarım hepimiz için hayırlısı olsun insallah
Insallah istediğimiz sonucu alırız arkadaşım. Tup bebek merkezleri bizim kadar duygusal bakmıyor.Onlar sadece para düşünüyorlar.Bu yüzden insan her şeyden korkuyor.Hakkimizda hayırlısı olsun...

Merhaba Türkiye de nerde tedavi oluyorsunuz?

2018 de 24 yumurta toplanmıstı 2 adet kalmıstı6. Gün dmrıyosu ıkısı de 1 tane transfer oldum. Kuzum oldu 🥰sımdı 3 yaşında ıns sızede nasıp olur 1 tane de beklıyor. Allah ol derse oluyor. Sabır hersey ıcın 🤲🏼

Merhaba neden az dollendigi konusunda ne dediler ve kacinci denemeniz

32 yaşındayım bir yıllık evliyiz ve beklemek istemedik tup bebek başladık.Benden 45 tane yumurta topladılar ki toplama sonrasi o kadar zordu ki o kadar agri çektim ki anlatamam.Bu kadar cok olamaz...
Neyse bunlardan 30 adedi dollenmis ve 3 güne sadece 13 adedi kalmış şu anda da 5. Gün sadece 2 adet kalmış.
Kizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun..Hickimse bu zorlukları yasamasin.
Simdi benim 2 adet dondurulmuş embriyo var.Cozuldukten sonra öldü diyen oldu mu yani 2 tane kaldı ya şu an onların başına bir şey gelmesinden korkuyorum...
Merhaba durumlarımız oldukça yakın ilk denememde 28 yumurtadan 5. Güne 3 tane kaldı çözülürken biri bozuldu ve imha edildi . Çift transfer negatif oldu.
2. Denemem 16 yumurtadan 2 kaldı ve ohss oldum hastanede yattım. Bu kalanda yavaş gelişen embriyo yani çözüldüğünde bozulabilir. İşimiz çok zor

Benimde 15 yumurtadan sadece 2 tanesi 5.güne geldi transferimi bekliyorum bende doktora neden sadece 2 tane kaldı dediğimde yumurtaların kalitesizmiş dedi

Back