Tuvalet Eğitimi kakasını inatla tutuyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

balxixmnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
2.806
18
116
45
Diğer
8 yaşındaki yeğenim inatla kakasını tutuyor. kakası gelse bile sıkıyor yapmamak için oda bağırsaklarda birikiyor ağrıya sebep oluyor kabızda oluyor böylece. sürekli kayısı suyu içiyor annesi ama nafile. geçenlerde gece acile gitmişler bakmışlar bişey yok dr kakasını yapmamış ondan demiş bağırsaklar tamamen dolu görünüyor felan. anlatıyoruz karnın ağrır hasta olursun hastanede yatırırlar yok dinlemiyor. ne yapacağımızı şaşırdık kızsak olmadı konuştuk olmadı. en son dr fitil verdi ya kakanı kendin yaparsın yada fitil kullanırız çözümü geldi aklımıza ama nasıl olur bilmiyorum. ne olur başınıza gelmişse akıl verin kızlar. kardeşini kıskanıyor desek altına yapar ama bu nedir anlamadık.

canım kardes kısaknclıgı olabılır aynısı benımde kardesımın basına gelmıstı
yıgenım dogdugunda oda 8 yasındaydı ve dıkkatı kendıne cekmek ıcın tuhaf seyler sergılemeye basladı
doktora goturdugumuzde evde kucuk cocukmu var dıye sormustu

bırde altına fılan kacırdıgınızda kızdıgınız fılan oldu mu kucukken yada yenılerde
utanıyor fılan olabılır mı kı
yada kızgınlık sonucu yapmak ıstemıyor

zor vallhı ınsallah kısa surede atlatırsınız
ah bu cocuklar cok degısık ama cok tatlılar

aman allahım ilk defa böyle birşey duyuyorum...ama tuhaf sonuçta kakasını ne kadar tutabilir ki içerde...bence siz yeğeninizin ailesiyle görüşünde bi psikoloğa götürsünler çocuğu canım ciddi bisorun bu.sanırım ailesi halledemez...

daha 3 aydır felan böyle kardeşi 2 yaşında başlarda çok kıskanıyordu ama şimdi o kadar değil yada belli etmiyor. derslerinde çok başarılı hiperaktiflikte var. yaptınmı diye sorduklarında hep yaptım diyormuş birde. hiç böyle sorunu yoktu acaba acıyorda onun içinmi yapıyor diyoruz soruyoruz konuşturmuyor bile bizi. bakalım olmazsa ben kendim götürecem dr a. dr da sıkıştırmayın çocuğu kendi yapar mecburen diyormuş onlarda ne yapacaklarını şaştı.

arkadaşlar, 3 yaşında bir kızım var ve ona 3 günde bezden kurtulmayı öğrettim. blogumda anltıyorum. incelerseniz sevinirim. xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ödül sistemi getirin..bir takvim hazırlayın..takvimde her yaptığı gün için gülen surat,yapmadığı gün içinde ağlayan surat çizeceğinizi bildirin...1 ay sonunda eğğer gülen suratları çok olursa en çok istediği şeyi alacağınızı söyleyin..o zaman gülen suratları çoğaltmak için yapacaktır..güle suratlar çok çıkarsa sözünüzde durmayı unutmayın ve bu sisteme her gün günlük olarak uyun..aynı şekilde geceleri altını ıslatan çocuklarda da ıslattığı günler için ağlayan surat,ıslatmadığı günler için gülen surat ve ödül..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…