Dudak Makyajı Kakao+zencefil+tarn ya ve dolgun yumuak dudaklar

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
arkadaşlar bu konu çok açıldı farkındayım ama bi sistede uygulayan insanlardan gördüm yazmak istedim. tarçın yağının dudaklarda oluştıurduğu yanma ve tahrişi kakao ve zencefil yağı gideriyomuş .sadec
tarçın yağı kullanan biri bakmış bu dudak dolgunlaştırıcılara içinde ne var diye ve böyle bi çöüzm bulmuş. hem sadece kakao yağı bile dudakları yumuşacık yapıyomuş kendisi kullanyomuş. benden sölemesi bende denicema.s.

ben watsonsdan sarı yuvarlak kutuda kakao yağı almştm katı bişey içine kakao yağı damlattım yine dudağıma sürüyorum..doldunlaştırmıyor tabi ama çok güzel kokusu ve nemlendirmesi..tarçın yağı dolgunlaştırıyormş ama bir anlık diyorlar feci yanıyor kızarıyor diyorlar canım..sen denednmi? yaptıktan sonra kakaao ve zencefil yağımı sürüyorsn yoksa hepsini karıştırıyormsn anlamadm =)

ben watsonsdan sarı yuvarlak kutuda kakao yağı almştm katı bişey içine kakao yağı damlattım yine dudağıma sürüyorum..doldunlaştırmıyor tabi ama çok güzel kokusu ve nemlendirmesi..tarçın yağı dolgunlaştırıyormş ama bir anlık diyorlar feci yanıyor kızarıyor diyorlar canım..sen denednmi? yaptıktan sonra kakaao ve zencefil yağımı sürüyorsn yoksa hepsini karıştırıyormsn anlamadm =)
kuzucum bende denemdim daha kakao falana ma sadece tarçını sürdüm şişti baya acımadı fazla yarın denicem kakao yağı falana alıp. ya o watsonsdan aldığın sarı dudak bakımını bende almıştım isatnbuldan ama metroda düşmüşşşşsenağlama bide o zaman ankarda da yoktu ne üzülmüştüm çok güzel bişey o bencede:1hug:

ben denedim tarçın yağını felaket şişiriyo dudağı yaktığı için. ve felaket yakıyo:)
ama etkisi en fazla 10 dakika, ve dudaklarınız çatlamış gibi pütür pütür oluyo.
gerek yok bence.

X