Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaz geldi artk bronzlasmak istiorm. ama biyerde takıldım aktardan kako yagı aldım sıvı olandan onu vücuduma sürüorm acaba yüze sürsem nolur? sivilce v.s olusurmu?
sivilce olmaz canım ya benim kuzenim krem gibi olanından kullanıyo heryerine gayet güzel yandı ama eğer açık renk yanmak istiosan havuç yagını tavsiye ederim
canım ben sana sunu tavsiye edeyim 3 gundur tatildeydim 30faktorle guneslendım 2 gun 3. gun garnierin 6 faktorlu içinde kakao olan yagını aldım en sonda onu surdum guzel bronzlastım hem test edilmiş bilindik bir marka baska markalar hiç guvenli değilmiş..
bendede kakao yağının sıvısı var bu yaz belki kullanırım ama geçen sene katısını ertip kullanmıştık. bronzluk sağlamıştı ama öyle kapkara bi bronzluk değil senin dediğin gibi hafif renk yanmıştım.. ama sıvısı süpermiş öyle duydm