Çatlaklar Kakao yağı kullanın!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

nnunukk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
48
9
merhaba;

benim göğüs bölgemde ergenlik döneminden kalma çatlaklarım var.1ay sonra evleniyorum:)) o yüzden görüntüsünü biraz hafifletmek istedim.yaklaşık 20gündür kakao yağının krem halini kullanıyorum.eskiye oranla görünüşü biraz daha hafifledi.denemenizi tavsiye ederim.direk yağ olarak veya kakao yağı kremi de kullanabilirsiniz.

bunun yanında yine 20 gündür her banyodan sonra vücudumu nemlendirdim. (lierac krem de kullandım ama o nun etkisini görmedim)

yaklaşık 1 ay daha düzenli kakao yağı kremi kullanıcam.daha da azalırsa hemen sonuçları yazıcammmmm:))

Son düzenleme:
merhaba;

benim göğüs bölgemde ergenlik döneminden kalma çatlaklarım var.1ay sonra evleniyorum:)) o yüzden görüntüsünü biraz hafifletmek istedim.yaklaşık 20gündür kakao yağının krem halini kullanıyorum.eskiye oranla görünüşü biraz daha hafifledi.denemenizi tavsiye ederim.direk yağ olarak veya kakao yağı kremi de kullanabilirsiniz.

bunun yanında yine 20 gündür her banyodan sonra vücudumu nemlendirdim. (lierac krem de kullandım ama o nun etkisini görmedim)

yaklaşık 1 ay daha düzenli kakao yağı kremi kullanıcam.daha da azalırsa hemen sonuçları yazıcammmmm:))

Sonucunu çok merak ediyorum. Mutlaka yaz.beliyorum

merhaba;

ben de şuan hamileyim ve çatlak önleyici olarak kakao yağı kullanmayı düşünüyorum, yalnız sıvı kıvamda olanını mı yoksa katı yağ gibi olan halini mi alıp kullanmalıyım acaba, bilgisi olan var mı?

ben de şuan hamileyim ve çatlak önleyici olarak kakao yağı kullanmayı düşünüyorum, yalnız sıvı kıvamda olanını mı yoksa katı yağ gibi olan halini mi alıp kullanmalıyım acaba, bilgisi olan var mı?

Mrb ben de kakao yağı kullanıyorum,sıvı olanını. Kullanımı çok kolay değil, yani ne kadar yedirsen de vücudunda kalıntı oluyor,o da kıyafetlerine bulaşıyor kahverengimsi bi şekilde. Ayrıca kokusu da yoğun. Ben krem kullanmanı tavsiye ederim.Ben de elimdeki bitince kreme geçmeyi düşünüyorum.

kızlar bu kakao yağı kremi oluşmuş çatlakları geçiriyor mu yoksa hiç çatlak oluşmadan kullanmak mı gerekiyor ayrıca hamileliğin kaçıncı ayında başlamak lazım

kakao yağının krem halini kullanıyorum,çoook daha kolay oluyo.sarı renkte ve hiç ağır bi kokusu yok. her gece yatmadan önce sürüyorum.kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.bende işe yarıyoooo:))

bi de bugün balayı için kendime mayo alıcaktım,kabinde seçtiğim mayoları denerken çatlaklarımın baya hafiflediğini gördüm.özellikle kabinlerde bol ışıkların altında parlayan çatlaklarım gaaaayet silik gözüküyolardı.çooooooookkkkk mutlu oldummmmm :)))

kakao yağının krem halini kullanıyorum,çoook daha kolay oluyo.sarı renkte ve hiç ağır bi kokusu yok. her gece yatmadan önce sürüyorum.kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.bende işe yarıyoooo:))

cnm hangi markanınki nette resmini bulabilirsen buraya koyarmısın aktardanmı aldın..bende daha önce kakao yağı kullandım bi şişe pek faydası olması kahverengi yapıyo tenibide beyaz tenli olduğum için belli oluyo kahverengilik

krem kutusu şuan gözümün önünde ama etiketini ilk aldığımda atmıştım.sağ ve solda iki etiketi vardı ve kapağı tutacak şekilde yapıştırılmıştı. ben de ilk kullanırken etiketini çıkarıp attım,geriye kutusu kaldı:) alt kısmı cam,kapağı beyaz renkli,kendisi de sarı.

tekrar alıcam aktardan,o zaman ismini paylaşırım.ama biçoğu etkilidir bence.içinde kakao yağı olan kremlerin işe yaradığını düşünüyorum.ben etkisini gördüm inşallah siz de görürsünüz

bana aktarın verdiği ne krem ne de yağ, taş parçası gibi duruyo ama sürünce yumuşuyomuş, henüz hiç kullanmadım, ama aktarın dediğine göre orijinali katıymış, internetten baktım resimleri var..ama hala çok mantıklı gelmiyor bana nedense??!?

bunlar doğal yöntemler,bana mantıklı geldiği için kullanıyorum,etkisini gördüm ve paylaşıyorum.herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama deneyip görmekte fayda var.bir ay daha kullanıcam,daha da geçerse yine yazıcam

Güneşlenirken falanda kakao yağı kullandım ben çatlaklar normalde yanmaz ama baya yaktı benimkileri. İyi geliyor.

Güneşlenirken falanda kakao yağı kullandım ben çatlaklar normalde yanmaz ama baya yaktı benimkileri. İyi geliyor.

canım kullananı yakalamışken sorayım, kakao yağını direkt mi sürüyorsun? öncesinde hiç koruyucu kullanıyor musun? ve tabii ten rengin esmer mi?

ben de çok iyi bronzlaştırdığını biliyorum da açık buğday tenliyim yakar diye korkuyorum ne dersin ?

canım kullananı yakalamışken sorayım, kakao yağını direkt mi sürüyorsun? öncesinde hiç koruyucu kullanıyor musun? ve tabii ten rengin esmer mi?

ben de çok iyi bronzlaştırdığını biliyorum da açık buğday tenliyim yakar diye korkuyorum ne dersin ?

Benimde ten rengim senin gibi buğday canım. Ten rengimiz zaten direkt bronzlaşmaya meyilli. Ben koruyucu sürmedim çünkü aldığım kakao yağında güneşe karşı koruyucu etkisi vardır yazıyordu. Ben Dax'ın kakao yağını kullandım katıydı. Evet yani bronzlaştırıyor baya ama mesela 1 hafta durmazsan güneşte tekrardan açılırsın ben şuan açıldım bile.

slm kizlar ben hamileyim.yaklasik 2 aydir kakao yagi iceren bir krem kullaniyorum,duzenli suremiyorum biraz aklima geldikce suruyorum acikcasi....ayrica basenlerimde cok catlaklar var eskiden kalma...ama bu kremden sonra catlaklarin azaldigini hissediyrm ,karnima ve goguslerime hamilelik icin bacaklarimada onceden kalan catlaklar icin suruyorum...gercekten ise yariyor....

Benimde ten rengim senin gibi buğday canım. Ten rengimiz zaten direkt bronzlaşmaya meyilli. Ben koruyucu sürmedim çünkü aldığım kakao yağında güneşe karşı koruyucu etkisi vardır yazıyordu. Ben Dax'ın kakao yağını kullandım katıydı. Evet yani bronzlaştırıyor baya ama mesela 1 hafta durmazsan güneşte tekrardan açılırsın ben şuan açıldım bile.

anladım canım çok sağol ramazandan sonra tatile gideceğim zaten bir haftadan uzun olur o zaman ben de deneyeceğim :)

slm kizlar ben hamileyim.yaklasik 2 aydir kakao yagi iceren bir krem kullaniyorum,duzenli suremiyorum biraz aklima geldikce suruyorum acikcasi....ayrica basenlerimde cok catlaklar var eskiden kalma...ama bu kremden sonra catlaklarin azaldigini hissediyrm ,karnima ve goguslerime hamilelik icin bacaklarimada onceden kalan catlaklar icin suruyorum...gercekten ise yariyor....

kremin adı ne cnm nerden aldın aktardanmı eczanedenmi

X