Öncelikle çok geçmiş olsun.Aynı sorunu yaşayan ve aylarca bebeğini dr dr dolaştıran bir anne olarak hemen yaşadıklarımı paylaşmak istedim.Bebegim 15 günlükken kakada kan farkettim dr gazı çok varsa yada yaparken zorlandıysa olabilir korkmayın tekrar olursa dizanteri ararız dedi.1 hafta sınra tekrar gördüm hemen kaka tahlile gitti tahlil aslında temiz olmasına rağmen istanbulun en iyi bebek hastanesi dr u bize dizanteri tedavisi verdi.1 ay sonra tekrar oldu bu arada eşlik eden kusma ishal çook fazla gaz sancısı karın gurultusu vardı.Başka bir dr a gittik ki bebekte inek sütü alerjisi olduğunu düşünen prf.hekim tahlil 20 günde falan sonuçlanıyor diye anneye süt diyeti verdi ben çok sıkı bir diyet yaptım dana eti yasaktı domates falan hatta git gide diyetten herşey çıktı ben sadece kuzu eti tavuk ve zeytin birde ekmekle beslenmeye başladım 20 gün sonra inek sütü alerjisi de negatif çıktı yani o da değildi sorun bu sefer dr popoda çatlak var diye tutturdu habire bebeğin poposuna çinkooksit sürdürdü 3 ay boyunca ama sonuç alamıyorduk kan devam ediyordu.Sonunda Prf dr Benal Büyükgebizi bulduk iyikide bulduk benim bebeğime neredeyse kolonoskopi yapacaklardı.Benal hanım sadece hikayeyi dinledi ve 2 tetkik istedi kakada redüktan madde ve gizli kan ikiside pozitifti ve bebeğimde sadece laktoz intölaransı yani süt alerjisi vardı anne sütünü kestik bebeğim iyileşti 15 gün içinde.Çok üzücü ve zor bir durumdur.Biz neler çektik allah biliyor.Umarım çabucak teşhisi koyulur da iyi olur bebeğiniz.Size de sabır ve kolaylıklar dilerim.