S saliha... Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 24 0 86 İstanbul 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saliha... #1 bebeğinizin kakası kokuyormu. korkmaya başladım anormal mi sizce?bilmiyorumkismile
jinep tontiş kızım benim.. Kayıtlı Üye 6 Şubat 2010 28 0 86 Kocaeli 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saliha... #2 benim bebeğim iki aylık.. ve bir aylıktan önce kakası kokmaya başladı..emziriyorsan eğer, yediğimiz şeylerle alakalı..korkacak bir durum yok yani..
benim bebeğim iki aylık.. ve bir aylıktan önce kakası kokmaya başladı..emziriyorsan eğer, yediğimiz şeylerle alakalı..korkacak bir durum yok yani..
D Dinamiss Guru Kayıtlı Üye 3 Şubat 2009 2.157 12 358 Ankara 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saliha... #3 Benim kızım da 27 günlük, ve son bir haftadır kakası kokmaya başladı. Telaşlanacak bir şey olduğunu hiç düşünmedim, bence normal kokması.
Benim kızım da 27 günlük, ve son bir haftadır kakası kokmaya başladı. Telaşlanacak bir şey olduğunu hiç düşünmedim, bence normal kokması.
masal perisi Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 405 4 96 İstanbul 17 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saliha... #4 ishal kokulu olursa normal bir durum değil... benim bebeğim ilk 3 ay falan kokmuyordu artık büyüdü ek gıdalarada geçtik..hem kakası hem gazı kokuyor..eskiden alttan gaz çıkarınca kokmazdı....
ishal kokulu olursa normal bir durum değil... benim bebeğim ilk 3 ay falan kokmuyordu artık büyüdü ek gıdalarada geçtik..hem kakası hem gazı kokuyor..eskiden alttan gaz çıkarınca kokmazdı....