Kaka taşması öneri

dogadostupanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
13.339
47.011
598
Kizlar merhaba,

9 aylik bir bebegim var. Öğün olarakta, porsiyon olarakta cok fazla yiyor dolayisiyla cok fazla kaka yapiyor. Maalesef tasip her yere bulasiyor. Kakasini sabah uyurken yaptigi icin mudahale etme sansim yok, bende uyuyo oluyorum. Her sabah uyandigimda rutin olarak body, sort, çarşaf citiliyorum. Gozlerim daha acilmadan cocugu suyun altina tutuyorum. Bu durumdan yorulmaya basladim. Farkli marka bebek bezlerini denedim, olmuyor. Kaka tasmamasi icin uyguladığınız bir yontem ya da bezinin uzerine gecirilen urun falan var mi?

İnternette görmüştüm bezin arkasını katlıyordu ama hiç denemedim acaba daha çok mu taşar diye siz denediniz mi öyle

İşe yararsa bize de dönüş yapar mısınız bende deneyim
Merhabalar. Bel kisminden tasma olmadi ancak bu sefer bacaktan taşma oldu. Yalniz soyle3bir durum var benim bebegim 12 saat uyuyor, bezi çişle dolduğu için kakası taşıyor. Eger uyurken bebeginizin altini degistirebilirseniz buyuk ihtimalle taşma olmaz

Tamam çok teşekkür ederim

Merhabalr cozumu buldum. Alttan giydirdigimiz citcitli bodylerin 2 citcitli olani degil 3 çıtçıtlı olup, poposunu tamamen kavrayanindan giydirince sorunum çözüldü.

Merhabalr cozumu buldum. Alttan giydirdigimiz citcitli bodylerin 2 citcitli olani degil 3 çıtçıtlı olup, poposunu tamamen kavrayanindan giydirince sorunum çözüldü.
Yaa çok sevindim bende o arka tarafını bükmeyi denedim gerçekten başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…