Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
scapula benim kızımda yapamıyor ben mama vermiyorum ama gaz sorunumuza kullandığımız damla yada çay mı yaptı onuda bilemiyorum, birde uyku problemimiz var uyumak istemiyor uffffff annelik çok zormuş ne derdi var bi anlayabilsem sürekli ağlıyor ((
ellma yazdığın yöntemi babannem söyledi uyguladık ilkinde işe yaradı ama bugün o yöntemlede yapamadı ((
kizlar benim kizim 2 gündür kakasini yapmiyor,bu arada disari cok ciktik mecburen disarda mama verdim ondan oldu biliyorum sizdede oluyormu ne kadar sürüyor...
scapula benim kızımda yapamıyor ben mama vermiyorum ama gaz sorunumuza kullandığımız damla yada çay mı yaptı onuda bilemiyorum, birde uyku problemimiz var uyumak istemiyor uffffff annelik çok zormuş ne derdi var bi anlayabilsem sürekli ağlıyor ((
ellma yazdığın yöntemi babannem söyledi uyguladık ilkinde işe yaradı ama bugün o yöntemlede yapamadı ((
cnm çayın adını yazabilir misincanım benimde oğlumun gaz sorunu var dr. zinco verdi bi müddet kullandım ama çok faydasını görmedim açıkcası bende milupanın karışık bitki çayını aldım denedim hem gazına hemde uykusuzluğuna iyi geldizaten gazı yüzünden uyumuyolar den sende istersen çok pahalı bi çayda değil bebekler için günde 100 ml kullanılıyo şu anda bile top atsan kalkmaz uyuyo küçük sıpam sırnaşık şey