- Konu Sahibi ozlemisdar
Arkadaşlar benim oğlum bir hafta sonra 7 aylık olacak.Kakamızda pek azalma olmadı hala günde 4-5 kere kaka yapıyor.ilk aylarda her emmeden sonra yapıyordu normal, zamanla azalır dediler ama olmadı.ilk 6 ay sadece anne sütü aldı hatta hala anne sütü alıyor ek gıdaları istemiyor.doktor kesinlikle zorlamıcaksın yoksa tiksinir hiç yemez dedi.günde sadece 1 öğün elma püresi veriyorum bazende ıhlamur içine bebe bisküvisi peynir ... karışımı veriyorum.Neyse asıl derdim şu oğlum 2 aydır ayda 150-200 gr anca alıyor.İlk 4 ay ayda 1 kilo aldı 5. ayında 600 gr.son iki ayda da ancak 200 gr alıyor.Çok kaka yaptığı için kilo almadığı sütümün yaramadığını söylüyorlar.Sizce böyle bi orantı var mı?(hatta kayınvalidem sütümün bebişime çok yağlı geldiğini bu yüzden çok kaka yaptığını söylüyor) Genelde arkadaşların bebekleri 2 aydan sonra günde 1 hatta 4-5 günde 1 yapmaya başlamış.Anlamadım gitti.Doktora götürüyorum normal diyor.Çocuk doktoru olmakta kolay.Ne desen ya diş ya da gaza bağlıyorlar bunu dışındaki durumlara da normal diyip gönderiyorlar:))benimle aynı durumda olan var mı?bilmiyorumkismile