• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kaka problemımız var sanırım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
kızlar bebegım 8 aylık ve 1 aydır gunde 4.5 kez maşallah kakasını yapıor ama benım sorum bu degıl yogunlugu affedersınız ama cok yogun yapıor herkeste boylemı bayagı bayagı bezı tasıor vallahı prımanın 5 no.sunu kullanıorum ben kılosu 9.500 ... bez 11. kılodan baslıor ama kucuk oluncada sızma yapıor buyuk oluncada kafam karıstı 6 noyu bıle aldım

Bence bezin numarası çok büyük,
benim oğlum 18 aylık, zayıf da değil ama ben bile prima 4+ kullanıyorum.
bebeğinin kilosuna bakılırsa 4 numara uygun olur diye düşünüyorum.
birde öyle dene istersen. :79:

benim kızımın ilk 4 ay sürekli belinden kakası çıkıyordu sürekli atlet değişmek zorunda kalıyordum bide beyazların lekesi çıkmadığı için çamaşır suyuyla önce yıkamak zorunda kalıyodum şimdi maşallah düzeldi sanki artık belinden çıkmıyor 5 aylık şu an kilosu 8,100 4 numara prima kullanıyoruz. uyu ve oyna bile aldım 2 kat emici diye ama o bile işe yaramıyodu her seferinde üstten yiyip alttan çıkardımı eywah çıkıcak demeye kalmadan tulumun arkasında kocamaaan bi leke beliriyodu :1:

Back