• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaka lekesini nasil cikariyorsunuz??

nurefsann

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
2.512
16
358
Diğer
bu sabah kizimin altini degistirirken bezini actim biraz bekledim belki biraz daha yapar tuvaletini diye, yapmayinca tam bezini cektim yenisini koyacakken kakasini bir yapti hemde epey fazla kaydirigubbakcemile3 battaniyesi batti bu sekilde birkac kiyafeti de kirlendi ..40.derecede onyikamali yikadim ama lekeler aynen duruyor ...
guzelim pembe pembe battaniyeyi camasir suyuna da koyamam neyapsam bu lekeler cikar???
siz ne yapiyorsunuz?nasil cikariyorsunuz lekeyi? yardimm lutfen....

bende kaka lekeleri cikiyor. Ben önceden hemen akitiyorum ellde yikayip sonra makineye atiyorum ve cikiyor. Ama normal camasirlarimda leke olunca Domestos sivi leke cikarici kullaniyorum. Onu lekeye döküp suda bekletiyorum ve sonra yikiyorum makinede bütün lekeleri cikartiyor. Bi dene istersen.

Direk makineye atınca kesinlikle çıkmıyor.
Ben hemen sıcak su ve beyaz sabunla elde çitilerdim. Zaman zaman oluyor
yine böyle yapıyorum. Çamaşır suyu , yumuşatıcı ve başka leke çıkarıcı kullanmıyorum
çamaşırlarına.:ecrin_bebek:

cnm arielin leke çıkarıcısını bi dene istersen,bende önce elimde yıkıyorum sonra makineye atıyorum çıkıyo öyle

lekelerin ustune leke cikarici sIKtim oyle attim ,makine gozunede vanish leke cikarici ekledim ama nafile...
biraz arastirdim da sanirim leke olunca hemen sabunla yikayip oyle makineye atmak lazimms..
bir dahakine oyle deneyecegim
hollandada arielin leke cikaricisi yok sanirsam ama ben yinede bi arastirayim belki vardir...
sagolun yardimlariniz icin..

canım benim sürekli başıma gelen bi durum uzman oldum artık nerdeyse benim sıpacık sıkınıyo sıkınıyo tam bitti diyorum yaygarayı basıyo değiştir diye açıp bezi çekmemle başlıyo doldurmaya hatta artık tuvalete tutucam demeye başladım o kadara kadar yani.neyse ben önce suyla durulayıp sonra vanisi üstüne döküp öyle çitiliyorum sonrada iyice durulayıp takrar makinaya atıyorum.ve pırıl pırıl çıkıyo.herşeyi beyaz ama çamaşır suyu kullanmak istemiyorum doğrusu.

çok büyük kazalar olmuyor ama zaman zaman ufak tefek kaka lekeleri oluyor bizde de.. ben dalin sıvı deterjan kullanıyorum. leke kalmıyor.. yumuşatıcı, çamaşır suyu, leke çıkarıcı kullanmıyorum..

oğlum yeni doğduğunda onunda kakası çok taşardı..

ben amwayın baby deterjanını kullanıyorum yine amwayın leke çıkarıcısını pırıl pırıl oluyor herşey..

kaka lekesinden daha zorları oluyor büyüdüklerinde:)

bu amway normal bir deterjan mi yoksa bitkisel bazli birsey mi?

evet içinde kimyasal maddeler bulunmayan bi marka amway..

oğlum doğduğundan beri hemen herşeyimi amwayle değiştim temzilik malzemesi kozmatik hatta..

çok şükür içim rahat yoksa normal deterjan kuıllanınca defalarca durulatıyodum kalıntı kalmasın diye..

bu sabah kizimin altini degistirirken bezini actim biraz bekledim belki biraz daha yapar tuvaletini diye, yapmayinca tam bezini cektim yenisini koyacakken kakasini bir yapti hemde epey fazla kaydirigubbakcemile3 battaniyesi batti bu sekilde birkac kiyafeti de kirlendi ..40.derecede onyikamali yikadim ama lekeler aynen duruyor ...
guzelim pembe pembe battaniyeyi camasir suyuna da koyamam neyapsam bu lekeler cikar???
Bende bu dertten muzdarip idim çözümü klasik yöntemde buldum. Bir tencerede çamaşır sabunu ile kaynattım anneannemin tabiri ile sakız gibi oldular. Renklilerin rengi canlandı, beyazlar daha beyaz oldu.

Back
X