Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm arkadaşlar işte benim doğum hikayem. 13 ocak salı günü doğum yaptım sabaha karşı 3.30 da suyum gelmeye başladı ama hiç sancım yoktu hemen acile gittik. ne bir heyecan ne de bir korku yoktu bende ama çok fazla suyum gelmeye devam ediyordu . normal doğum odasına alınarak suni sancı verdiler ve her saat başı çatı muayenesi yaparak açıklığa baktılar ve 10 santim açıklığım olduğunda doğum odasına aldılar ama suyum tamamen bitmişti ve kan gelmeye başlamıştı ve bu yüzden bebeğim karnımda sıkıştı normal doğumu gerçekleştiremedim acilen sezeryene girmek zorunda kaldım hayırlısı böyleymiş. bebeğimi kucağıma aldığımda bütün çektiğim acıları unuttum. dünyanın en güzel en muhteşem duygusu buymuş. allahım isteyen herkese bu muhteşem duyuguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın. rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin. çok tatlı çok sevimli bir oğluşum oldu. adı ayberk
canım takılan serumun içine ilaç katıp uyuttular narkoz verilmedi. ameliyat yarım saat sürdü. yarım saat sonra hemen ayıldım kendime geldim ama yine de sersem gibiydim. birkaç saat sonra tamamen kendimdeydim