• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverenk lekelenme şeklinde adet kanaması

Hamile olabilir misiniz test yaptınız mı

Aynısı bende de olmuştu. 3 gün gecikmişti. 4. Baya kahverengiye yakın kanamam olmuştu daha sonraki günlerde de lekelenme tarzı olup kesilmişti. Herhangi bir belirtiniz var mı başka

3 - 4 gün sürmüştü sanırım.
Adet kanaması gibi ama az ve pet değiştirme gerektirecek kadar fazla değildi değil mi ? Ben hijyenik olsun diye değiştirdim yoksa pet kirlenmiyordu açıkçası . Peki lekelenmeden kaç gün sonra öğrenmiştin gebeliğini ? Kanda mı yoksa idrar testi ile mi öğrendin

Adet kanaması gibi ama az ve pet değiştirme gerektirecek kadar fazla değildi değil mi ? Ben hijyenik olsun diye değiştirdim yoksa pet kirlenmiyordu açıkçası . Peki lekelenmeden kaç gün sonra öğrenmiştin gebeliğini ? Kanda mı yoksa idrar testi ile mi öğrendin
Merhaba, gebelik testi sonucunu yazarsanız sevinirim. Benim yumurtlamanın 12.günü önce pembe birkaç damla lekelenme geldi. Şimdi de açık kahverengiye döndü. İdrar testinde gebelik negatüf çıktı.

Adet gecikmeniz oldu mu kaçıncı gündesiniz acaba
Bende polikistik over var, adet günümü tam olarak tahmin edemiyorum, düzensiz oldugu için. 30 Aralık yumurtlama ve deneme yaptık. Böyle akıntı olunca acaba mı dedim. Birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam. Kan testi, sizinki daha garanti.

Bende polikistik over var, adet günümü tam olarak tahmin edemiyorum, düzensiz oldugu için. 30 Aralık yumurtlama ve deneme yaptık. Böyle akıntı olunca acaba mı dedim. Birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam. Kan testi, sizinki daha garanti.
Son adet tarihiniz nedir peki adetin 12. Günü mü yaşadınız akıntı

Son adet tarihiniz nedir peki adetin 12. Günü mü yaşadınız akıntı
Tahmini regli günüm 14 Ocak, regliden 3 gün önce akıntı geldi aslında, regliye de dönebilir. Gebelik belirtisi olma ihtimalini merak ettim. Çünkü açık pembe hiç olmazdı ve açık kahverengiye döndü. Bakalım sizin sonuç ne çıkacak😊

Back
X