• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahverengimsi bir sac istiyorum

Kınayla olacağını sanmıyorum. O normal kınalardan bahsediyorsan. Onlar kızıl yansımalar bırakıyor. Ama saçı besliyor boya gibi değil.

canım kına ister istemez bi kızıllık verir bende esmer biriyim senin gibi saçlarımı kahverengi yapmayı düşünüyordum uzun bir süredir dün işte aldım boya bugün kendim boyayacağım boyadan başka birşeyle bunu elde edebileceğini sanmıyorum:31:

canım kına ister istemez bi kızıllık verir bende esmer biriyim senin gibi saçlarımı kahverengi yapmayı düşünüyordum uzun bir süredir dün işte aldım boya bugün kendim boyayacağım boyadan başka birşeyle bunu elde edebileceğini sanmıyorum:31:

Boya kullanmak istemiyorum canim cunku benim saclarim cok cabuk yipraniyor:/ bide alerjim oldugu icin sac diplerim yara oluyor

Peki kizillik az mi oluyor cok mu?
bende hınt kınası ıle boyadım saclarımı henna idi markası rengide kahve.kızıllıklar guneste parlıyo ve cok hos duruyo.ama sertlestı benım saclarım kına dogal degil sonucta beslediii falan yok belki iyi gelir dokulmelerime diye boyadım ama faydasını goremedim.renginı acmakta olanaksız ılerde sıkılırsan mecbur uzatıp kestirmen lazım:45:

normal kınada su ile karıştırısan ve açık renk bir saça kınayı uygularsan kızıllık oluyor ama çayın demi ile karıştırırsan daha koyu bir ton oluyor tam bir kızıllık olmuyor çok güzel bir renk oluyor ama kına yakarken sonrasını iyi düşünmen gerekiyor kına saçından çıkadan boya düşünürsen ileride ya tutmaz yada yanar

Sarı kına ile kahverengi kınayı karıştırıp yapabilirsiniz.
Ablam öyle yapmıştı.

Back