Kahverengimsi akıntı reglim gelmedi

mervosca

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
96
54
Herkese merhaba, dün regl günümdü ama olmadım akşama doğdu kahverengimsi bir akıntı geldi peçete ile silince de biraz geldi ve gece uyudum sabah regl olurum diye baktım bir şey yok. Peçete ile silince yine kahverengimsi açık renkte peçetelik çok çok az geldi.
Karnım regl olacakmışım gibi birkaç gündür sızlıyor. Göğüslerim dolgunlaştı. Dün regl olacakmışım gibi aşırı bir uyku halim vardı. Baska da belirtim yok.
Yumurtlama haftamda 17 ve 18 inde 2 gün ilişkiye girdik eşimle. Sizce hamile olabilir miyim ya?
Yerleşme kanaması bu şekilde mi oluyor ? Regli öncesi gelmesi gerekiyor filan diye de okudum? Tecrübesi olan arkadaşlar yorum yazabilir mi acaba? Teşekkürler ..
test yapmaya korkuyorum çıkmazsa boşuna üzülmek istemiyorum. Önden bi yorum okumak istedim.

Merhaba;
Bununla ilgili net birşey söylemek zor maalesef. Ben ilk gebeliğimde regli tarihinden 3 gün sonra yerleşme tarzı bir lekelenmem olmuştu. Bu gebeliğimde ise reglime 5 gün kala lekelenme oldu. Regli oluyorum zannettim. Devamı gelmeyince test yaptım pozitif çıktı. Kesin sonuç almak için test yapmalısınız.

Teşekkür ederim. Sabredicem mecbur o zaman bugün bekleyeceğim. Gelmezse pazartesi sabahtan test yapacağım. İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir çünkü cok istiyoruz. :)

Teşekkür ederim. Sabredicem mecbur o zaman bugün bekleyeceğim. Gelmezse pazartesi sabahtan test yapacağım. İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir çünkü cok istiyoruz. :)
Test yaptın mı acaba canm? Bnde 6 gün geçti dün lekelenme oldu

Merhaba, maalesef regl oldum regl başlangıcıymis. Artık bir daha ki aya bebis olur inşallah hayırlısıyla. Siz bi test yapın isterseniz 6 gün geçtiyse bence sonuç verir
Hayırlısı olsun inşallah Bnde yapmak istiyorum ama eşim acele etme diyo

Hayırlısı olsun inşallah Bnde yapmak istiyorum ama eşim acele etme diyo
aslında 4 gün daha bekleyip 10.gün kan testi yaparsınız kesin olur biz kadınlar aceleciyiz ama eşiniz doğru söylemiş bekleyin madem :)
Benim bi arkadaşımda böyle lekelenme yaşamış üstüne görme durumu oldugu icin bende şüphelenip burdan sormuştum. O simdi hamiş. O yüzden aklım karıştı benim de :) ama regl oldum zaten acele etmemek en doğrusu ya sabır etmek lazım.

Ewet malesef hele ben aşırı derecede hemen olsun bitsin ama buda ole bisey değil bir süreç hayırlısı olsun hakkımızda teyzemin kızı bile arayıp tembihliyo cumaya kadar sabret diye kimseye soylemedim ama insanın herkese sorup söylemesi geliyo Bnde ole en azından Bnde kahverengi leke gelir ama 2 saat sonra hastalanırım dün akşam geldi gelen giden yok gelmesin bebeğim gelsin insallah lekelenmenin üzerine hemen hastalandinizmi siz?

Aslında benim şimdi devlet hast.gidip acilden kan vermek geciyo icimden

Aynen öyle bir süreç ve erken öğrenmekte güzel olmuyor birçok kişi oyle diyo sonra beklemesi daha sıkıntı.. hayırlısı olsun inşallah Allah’ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin zamanı gelince hepimize bizlere inşallah
Benim lekelenme oldu sonra ki gün regle döndü hemen.

Ewet Bn son gebeliğimi ole erken öğrendim kan ver falan çok uzun du bide dış gebelik çok zor du hayırlısı ile sağlıkla ve kolaylıkla rabbim nasip etsin bize bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…