• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengiden açılmıyor neden?

bombabombanoktacom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
135
-26
48
27
Erkek arkadaşımla ay başında sürtünmeli ilişki yaşadık vajinama penisi biraz girdi ama içine boşalma olmadı.Pcos hastasıyım ve doğum kontrol hapı kullanıyorum ama biraz düzensiz kullandım.Hap bitince 7 gün içinde adet olmam lazım 6. Gün kahverengi sıvı geldi ve hala koyu kahverengi ama kırmızıya dönmüyor.Sebebi ne olabilir? Çok tedirginim

Erkek arkadaşımla ay başında sürtünmeli ilişki yaşadık vajinama penisi biraz girdi ama içine boşalma olmadı.Pcos hastasıyım ve doğum kontrol hapı kullanıyorum ama biraz düzensiz kullandım.Hap bitince 7 gün içinde adet olmam lazım 6. Gün kahverengi sıvı geldi ve hala koyu kahverengi ama kırmızıya dönmüyor.Sebebi ne olabilir? Çok tedirginim
Sökülmeyen bekleyen kan koyu renk olur.

Beklemis kandir o sokulmek uzeresindir merak etme bi iki gune devami gelir

Back