slm kızlar benimde adetime 7 gün varken kahverengi leke geldi 2 3 gün devam etti böyle bu ay hamilelik beklediğimden eczaneye gittim danıştım oradaki bayan hamile olabilirsin dedi test için erken idrara geçmemiş olabilir dedi ama sen istersen yap çıkmazsa 3 gün sonra falan tekrar yap dedi testi yaptım sonuç negatif ve bu arada lekelenme neredeyse bitti artık gelmior 3.gün kesildi acaba regl mi oldum diyorum anlayamadım ama regl olduğumda 1. gün leke gelir 2. gün sökülürdüm ve yoğun bi şekilde 7 gün devam ederdi ilk defa böyle oluyor ya meraktan çıldırıcam inş hamileyimdir 2 gün sonra tekrar gebelik testi yapıcam inş sonuç istediğim gibi olur bu şekilde beklemek çok zorr:18:
inşallah hamilesindir canım tabi bende... benim lekelenmem de 1,5 gün filan oldu sonrasında da zaten normal akıntı başladı bu sefer korkuyorum kan testi yaptıramıyorum hayırlısı bakalım...
inşallah hamilesindir canım tabi bende... benim lekelenmem de 1,5 gün filan oldu sonrasında da zaten normal akıntı başladı bu sefer korkuyorum kan testi yaptıramıyorum hayırlısı bakalım...
cnm benim test yapmama gerek kalmadı regl oldum malesef bugün tamamen söküldüm bendeki yerleşme kanaması falan değilmiş anlayacağınız yapacak bişey yok hayırlısı artık. inşallah sen hamilesindir ne yaptın test falan?
bende hala tık yok gecikmenin ikinci günü test yaptım ama negatif çıktı topiklerin bazı yazdıklarına göre beta hcg idrara daha düşmemiş yani erken bi gebelik yada geç döllenme olabilirmiş bugün 5. gecikme günü test yapamıyorum gene negatif çıkar diye pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum . Cancanek ne yaptı peki o bişee yazmamış test yaptımı acaba ?
kızlar ben yerleşme kanaması değilmiş bugün tamamen regl oldum demiştim ya bugün şüphelerimden dolayı ve 10. gün bugün hala bitmemesinden endişelenip dr gittim ve düşük yapmışım kızlar haberim bile yok dr ilk lekelendiğinde gelmen gerekirdi dedi belkide önlenebilecekti çok üzgünüm 1 buçuk senedir bekliorum hamile kalmışım düşük yapıorum haberim bile yok hiç böyle bi ihtimal aklıma gelmedi kızlar sizler sakın ihmal etmeyin dr gidin gerçeği ondan öğrenin reglmi gebelikmi yoksa bi hastalıkmı dr dan öğrenin sonra benim gibi iş işten geçmiş olmasın aklıma gelmeyen başıma geldi
kızlar ben yerleşme kanaması değilmiş bugün tamamen regl oldum demiştim ya bugün şüphelerimden dolayı ve 10. gün bugün hala bitmemesinden endişelenip dr gittim ve düşük yapmışım kızlar haberim bile yok dr ilk lekelendiğinde gelmen gerekirdi dedi belkide önlenebilecekti çok üzgünüm 1 buçuk senedir bekliorum hamile kalmışım düşük yapıorum haberim bile yok hiç böyle bi ihtimal aklıma gelmedi kızlar sizler sakın ihmal etmeyin dr gidin gerçeği ondan öğrenin reglmi gebelikmi yoksa bi hastalıkmı dr dan öğrenin sonra benim gibi iş işten geçmiş olmasın aklıma gelmeyen başıma geldi
slm benim bugün adet günüm şu an yok seninki ne alemde acaba adet olacak mıyım eğer adet olursam acaba 10 gün önce yaşadığım kahverengi lekelenme neydi off neyse hayırlısı bakalım?bende hala tık yok gecikmenin ikinci günü test yaptım ama negatif çıktı topiklerin bazı yazdıklarına göre beta hcg idrara daha düşmemiş yani erken bi gebelik yada geç döllenme olabilirmiş bugün 5. gecikme günü test yapamıyorum gene negatif çıkar diye pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum . Cancanek ne yaptı peki o bişee yazmamış test yaptımı acaba ?
bu arada olacak mışım gibi bi his var hay allahım neye dua edeceğimizi de bilmiyorum rabbim hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?