GunhesH Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2006 3.433 10 23 Nisan 2010 Konu Sahibi GunhesH #1 hep renkli lenslerden bahsediyoruz...peki kahverengi gözlü olup da kahverengi veya koyu renk lens kullananlar var mı hiç aramızda ?
hep renkli lenslerden bahsediyoruz...peki kahverengi gözlü olup da kahverengi veya koyu renk lens kullananlar var mı hiç aramızda ?
burcu84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2008 728 0 40 24 Nisan 2010 Konu Sahibi GunhesH #2 evet ben varım güneşcim en çok kullandığım lenslerden bi tanesi amazon hazel çok doğal çok memnunum
GunhesH Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2006 3.433 10 27 Nisan 2010 Konu Sahibi GunhesH #3 burcu84 .!.: evet ben varım güneşcim en çok kullandığım lenslerden bi tanesi amazon hazel çok doğal çok memnunum Genişletmek için tıkla... sağol canım...amazonlar aylıktı değil mi ? diğer markaların hazel, dark hazel veya kahverengilerini hiç denedin mi peki ? freshlookun hareli kahvesi de güzel görünüyo nette gördüğüm kadarıyla..ama aylık olması çabuk yırtılması düşündürüyor...
burcu84 .!.: evet ben varım güneşcim en çok kullandığım lenslerden bi tanesi amazon hazel çok doğal çok memnunum Genişletmek için tıkla... sağol canım...amazonlar aylıktı değil mi ? diğer markaların hazel, dark hazel veya kahverengilerini hiç denedin mi peki ? freshlookun hareli kahvesi de güzel görünüyo nette gördüğüm kadarıyla..ama aylık olması çabuk yırtılması düşündürüyor...