s_selin_n Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2011 89 0 0 İstanbul 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s_selin_n #1 arkadaşlar saçlarım kızıl kahverengi tonlarına dönmeyi düşünüyorum.Bu arada beyaz tenliyim. Bu renk nasıl gider bana? Uploaded with ImageShack.us Veya bunlar? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar saçlarım kızıl kahverengi tonlarına dönmeyi düşünüyorum.Bu arada beyaz tenliyim. Bu renk nasıl gider bana? Uploaded with ImageShack.us Veya bunlar? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
O olar Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2011 19 0 36 İstanbul 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s_selin_n #2 3.resimdeki renk bence daha hoş durur beyaz tende.tecrübeyle sabit denedim:)
s_selin_n Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2011 89 0 0 İstanbul 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s_selin_n #3 olar .!.: 3.resimdeki renk bence daha hoş durur beyaz tende.tecrübeyle sabit denedim:) Genişletmek için tıkla... ben bu rengin adını bilmiyorum
olar .!.: 3.resimdeki renk bence daha hoş durur beyaz tende.tecrübeyle sabit denedim:) Genişletmek için tıkla... ben bu rengin adını bilmiyorum
S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 282 373 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s_selin_n #4 olar .!.: 3.resimdeki renk bence daha hoş durur beyaz tende.tecrübeyle sabit denedim:) Genişletmek için tıkla... Ben de ücüncü diyorum. Ama rengin ne oldugunu bilmiyorum.
olar .!.: 3.resimdeki renk bence daha hoş durur beyaz tende.tecrübeyle sabit denedim:) Genişletmek için tıkla... Ben de ücüncü diyorum. Ama rengin ne oldugunu bilmiyorum.
enise_ Rabbim kavuştur O'na..M&M Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 218 0 46 Bursa 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s_selin_n #5 koyu renk saçlar beyaz tende daha hoş duruyo bence de 2.si olabilir benim saçımda koyu kızıl mesela bnde açık tenliyim
koyu renk saçlar beyaz tende daha hoş duruyo bence de 2.si olabilir benim saçımda koyu kızıl mesela bnde açık tenliyim
enise_ Rabbim kavuştur O'na..M&M Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 218 0 46 Bursa 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s_selin_n #6 ay pardon 3. dicektim
s_selin_n Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2011 89 0 0 İstanbul 19 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s_selin_n #7 yaaa bu rengin adı ne peki ayrıca karamele boyatsam ne renk tutar ki