• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi sümüksü akıntı:((((((

Mcz09

Meleğim abi oldu 😢 F🕊M🤲👶
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
6.071
9.420
198
Hamilelikte kahverengi sümüksü akıntı neden olur. ? 7. Haftanın içindeyiz.

Son düzenleme:
Neden kimse yazmıyor bir şey :( ilaç kullanıp yatıyorum hiç bir iş yapmıyorum ama neden oldu anlamadım. Doktorumla görüştüm ilaçlarını al bir şey olmaz dedi.

:( lütfen böyle bir şey yaşayan biri yardım etsin.

9 Ay boyunca kanama yasayip bebegini sag sallim kucagina alan var. Iyi düsün canim ve stresini bebege gecirme. Rahat ol dinlen yat uzan...

Kahve rengi Kanamayi bende yasadimm gecen carsamba ofisteyken agrili hemde Dr bana da dinlen dedi 4 gün yattim.. Kanama alani gördü bende maalesef.. Aksamlar vajinal yoldan Progesteron kullandim - agriya iyi gelen magnezyum da iciyorum sabahlar..

Bugün 5. Gün calisiyorum ofiste ve tekrarlamadi sükür.. Ilaclari kullaniyorum..
Ama bu bidaHa kanama olmayacak demek degildir kesinlikle.. Tekrarlarsa Dr haber vermeliyim bende sende haber etmissin ztn sorun yok Demis.. Bence unutmalisin :anneadayı::KK200::nazar:
Bebegine odaklan kanama ya degil..
Güzel ve Rahat bi hamilelik diliyorum Sana.. :emir_bebek::emir_bebek:

9 Ay boyunca kanama yasayip bebegini sag sallim kucagina alan var. Iyi düsün canim ve stresini bebege gecirme. Rahat ol dinlen yat uzan...

Kahve rengi Kanamayi bende yasadimm gecen carsamba ofisteyken agrili hemde Dr bana da dinlen dedi 4 gün yattim.. Kanama alani gördü bende maalesef.. Aksamlar vajinal yoldan Progesteron kullandim - agriya iyi gelen magnezyum da iciyorum sabahlar..

Bugün 5. Gün calisiyorum ofiste ve tekrarlamadi sükür.. Ilaclari kullaniyorum..
Ama bu bidaHa kanama olmayacak demek degildir kesinlikle.. Tekrarlarsa Dr haber vermeliyim bende sende haber etmissin ztn sorun yok Demis.. Bence unutmalisin :anneadayı::KK200::nazar:
Bebegine odaklan kanama ya degil..
Güzel ve Rahat bi hamilelik diliyorum Sana.. :emir_bebek::emir_bebek:
Sonunda biri cevap verdi. Allah razı olsun bebeğinizi sağ salim alın kucağınıza. Ben daha salı günü kalp atışı için gittim ve her şey çok iyi. Kanama falan var demedi. Progestanı bende kullanıyorum fitil olarak. Kahverengi sprun değil diyorlarda insan korkuyor işte. Bu kadar zaman olsun diye bekledim şimdide böyle olunca:( Allah ım evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım. Sizde bir daha yaşamazsınız umarım

bir ultrason çekilmenizde fayda var.
doktorunuz progestan verecektir gerekli ise.

Insallah birlikte mayisda aliriz bebisimizi kucagimiza.. Ben gecen. Hafta carsamba gittigimde bebegii göremedik... Sanirim gec döllenme... Herseyi iyi göreyim soru isareti olmasin diye randevum sali 9.ekimde hayirlisiyla..

Insallah birlikte mayisda aliriz bebisimizi kucagimiza.. Ben gecen. Hafta carsamba gittigimde bebegii göremedik... Sanirim gec döllenme... Herseyi iyi göreyim soru isareti olmasin diye randevum sali 9.ekimde hayirlisiyla..
Biz gördük daha minicikti kalbi zor atıuordu 2 mm dedi bebek. Kesede gayet iyi bir sorun yok 20 gün sonra gel dedi. İnşaallah sizde duyarsınız kalp atışını.

bnmde oldu ilk öyle gelnce hamilelikten süphelednm sonrasında kesildi sandm 1 hafta onra yine geldi gelebilirmiş o nrmalmiş o haftalarda. bnm sonradnda kesildi şimdi normal akıntı var canım korkma

bnmde oldu ilk öyle gelnce hamilelikten süphelednm sonrasında kesildi sandm 1 hafta onra yine geldi gelebilirmiş o nrmalmiş o haftalarda. bnm sonradnda kesildi şimdi normal akıntı var canım korkma
Evet yerleşmeyi yaşadım bende. İki hafta önce şimdi yine olunca korktum ya. Sizin nasıl geçti?

Progestan kullanıyorum zaten. :KK43:

günde kaç tane. belki adetini yükseltebilir. bir de fitil demişsiniz belki ağız yoluyla alınan tabletlere geçebilir.
benim de pembe kahve kanamalarım olduğunda günde 4 kere progestan içiyordum.
doktora tekrar danışın isterseniz.
en azından içiniz rahatlat. belki de üşütme olabilir.
veya hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok fazla görülür.
o da olabilir.

günde kaç tane. belki adetini yükseltebilir. bir de fitil demişsiniz belki ağız yoluyla alınan tabletlere geçebilir.
benim de pembe kahve kanamalarım olduğunda günde 4 kere progestan içiyordum.
doktora tekrar danışın isterseniz.
en azından içiniz rahatlat. belki de üşütme olabilir.
veya hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok fazla görülür.
o da olabilir.
Salı günü gittiğimizde artık gece yatarken bir tane al dedi. Kullandığım hem ağızdan hem vajinadan kullanılan. Önce sabah akşam kullanıyordum. Doktorla görüştüm zaten ilaçlara devam dedi. Yat dinlen dedi. İdrar tahlilide yapıldı zaten temiz çıktı. Üşütme olabilir mi ki? Giydiğim çoraba rağmen ayaklarım üşüyor

geldi ara ara sonra kayboldu canım o yerleşmeden kalıntıda olabilir korkmanı gerektircek bişi olduğunu düşünmüyorum
İnşaallah dediğin gibidir ama yerleşmeyi iki hafta önce yaşadım. 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim. 8inde de kahverengi çok az akıntı geldi.

Salı günü gittiğimizde artık gece yatarken bir tane al dedi. Kullandığım hem ağızdan hem vajinadan kullanılan. Önce sabah akşam kullanıyordum. Doktorla görüştüm zaten ilaçlara devam dedi. Yat dinlen dedi. İdrar tahlilide yapıldı zaten temiz çıktı. Üşütme olabilir mi ki? Giydiğim çoraba rağmen ayaklarım üşüyor

olabilir bence idrar yolu enfeksiyonudur. bol su iç. yerinden de pek kımıldama. iş yapma. al bi tv battaniyesi sar kendini yat.

İnşaallah dediğin gibidir ama yerleşmeyi iki hafta önce yaşadım. 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim. 8inde de kahverengi çok az akıntı geldi.
diyorumya bende yaşadım ama sonrasında o devam etti. doktorunuzda bişi olmaz dediyse korkucak bişi yok. kıpkırmızı kan gelmediiği sürece korkmayn diyorlar

olabilir bence idrar yolu enfeksiyonudur. bol su iç. yerinden de pek kımıldama. iş yapma. al bi tv battaniyesi sar kendini yat.
Öyle yapıyorum zaten. Suyu çok içiyorum ama enfeksiyon olsa tahlillerde çıkmazmıydı.

Back
X