- 23 Mayıs 2014
- 244
- 41
- 68
- Konu Sahibi BayramSekeri
-
korkutmak gibi olmasın gebelik çok yeni tutunmaya çalışıyor embriyo..sancılardan anladığım kadarı ile tutunamayabilir yani gebelik başlamadan sonlanabilir..benimde öyle oldu 8 haftalık olması gerekirken ultrason kağıdı 5,5 göstriyordu lekelenmeler başladı bir sürü progestan hap iğne ama olmadı özel hastane oluncada kürtaj kaçınılmaz oldu..oysaki adetle kendide düşebilecek durumdaydı..hayırlısı..dua et stres yapma çok hareket etme..hatta hiç hareket etme ..tutar inşallah de tutmazsa üzülme hamile kalabildiğini biliyorsun en azından..
evet ben 28 mayısta kürtaj oldum tam iki ay oldu psikolojikman hala toparlamaya çalışıyorum ..şunu söyleyeyim ilk düşükler sebepsiz olabiliyormuş çoğunlukta..sana tek tavsiyem özel hastanede yem olma..hamileliğimi öğrenip sonlanması arasında 10 gün oynamadı milyarlar ödedik..sonra siteden baktığımda 8 haftalıkken bile kendiliğinden düşürenleri öğrendim...bir sürü progestan içtim hormonlarımı hoplattım sadece şunu bil..rabbim o yavruya bu dünyada nefes aldıracaksa 3.kattan düşsen bile doğar o sabi..ama yiyecek ekmeği alacak nefesi yoksa japonla yapıştırsan tutmayacak..bu sebeple gönlünü ferah tut..en büyük düşman stres..stresten uzak dur..daha yeni bir gebelik olarak düşünme sakın..gebelik için tüm şartlar uygun Allah nasip ederse hamile kalacağım de..çünkü şu an gebe sayılmıyorsun muhtemelen beta hcg değerin çok yüksek değildir..bir ay tanı kendine nasipse oluşacak zaten..
8 haftalık gebelikte içeride parça kalma olasılığı var bu yüzden kürtajla temizliyorlar.
Merhaba geçen gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim sabah eşimle doktora gittik doktor ultrason la baktı ve daha çok yeni olduğu için görünmeyebilir dedi ve görünmedi de iki kutu ilaç yazdı 10 gün sonra tekrar gel dedi eve geldim kahverengi sıvı gördüm birde nasıl sancim var anlatamam belimde çok kötü normal mi bu durum aranızda buna benzer birşeyler yaşayan arkadaşlar bilgilerinize çok ihtiyacım var
yerlesme kanamasi olabilir..bana kalirsa doktoruna git...
Merhaba geçen gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim sabah eşimle doktora gittik doktor ultrason la baktı ve daha çok yeni olduğu için görünmeyebilir dedi ve görünmedi de iki kutu ilaç yazdı 10 gün sonra tekrar gel dedi eve geldim kahverengi sıvı gördüm birde nasıl sancim var anlatamam belimde çok kötü normal mi bu durum aranızda buna benzer birşeyler yaşayan arkadaşlar bilgilerinize çok ihtiyacım var
hiç vakit kaybetmeden doktora gitinş kötü bişi yoktur. yerleşme lekesi falandır.
Benim kahverengi olan sıvı suan kırmızıya döndü bildiginiz adet kanı gibi neden böyle olduki şimdi?
Benim kahverengi olan sıvı suan kırmızıya döndü bildiginiz adet kanı gibi neden böyle olduki şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?