- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bekliyordum ama adet olduğumu düşünüyorum nisan ayında muayene olmuştum kist herhangi bişey çıkmadı sadece prolaktinim yüksek çıktığı için dostinex kullanmıştım son 3 aydır filan regl kahverengi akıntıyla başlıyor anca ilk defa biter gibi olup tekrar kırmızıya döndü o yüzden sormak istedim sizlere
Teşekkür ederim ben bi doktora görüneyim o zaman :)Benim dış gebelikmis.Regl oldum bitti sandım 3-4 gun bisy olmayip sonra kahverengi,bigun pembe bordo arasi olup yine kahverengiye döndü.Sonra yine kesildi fln.
Ben normal kontrole gittim baktim ki gebelik degerim yuksek.
Regl oldugumu sanmadan once de kan vermistim degerde gebelik vardi o yuzden kimyasal dusuk sanmistim regl oldu bitti sanmistim.Ben bayaa oldum ama senin nasil bilmiyorum
Bazilarini yerlesme kanamasida senin tarifine benziyor.
Kontrol olur istersen bi git
Teşekkür ederim ben bi doktora görüneyim o zaman :)
Aynen yoksa böyle içim içimi yiyecek peki dış gebelik evde yapılan gebelik testinde de çıkıyor mu? Bilgin var mı? Ben şuan eşimin işinden dolayı şehir merkezinde değilim hastaneye gitmek biraz sıkıntılı evde bi test yapıp pozitifse ona göre gideyim diyorum yoksa 20 güne izne çıktığımızda hastaneye gideceğim zatenİçinde rahat olur hem bi sebep yoksa da :)
Aynen yoksa böyle içim içimi yiyecek peki dış gebelik evde yapılan gebelik testinde de çıkıyor mu? Bilgin var mı? Ben şuan eşimin işinden dolayı şehir merkezinde değilim hastaneye gitmek biraz sıkıntılı evde bi test yapıp pozitifse ona göre gideyim diyorum yoksa 20 güne izne çıktığımızda hastaneye gideceğim zaten
İnşaallah. Çok teşekkür ederim sabırla cevapladığın için sorularımı :)Cikiyor idrar testinde de.Evet oyle deneyebilirsin.Insallah hic sikinti yoktur
İnşaallah. Çok teşekkür ederim sabırla cevapladığın için sorularımı :)
Bayanlar benimde 50 gündür hala kanamam var kanama keseden gelmiyormuş doktor zamanla görücez dedi ve keseyi gördük bu hafta
Canım ben test yaptım evde negatif çıktı izni bekliyorum hormonlarıma baktıracağım.mimoza__ Sen nasıl oldun merak ettim?
Ben hamile olduğumu bilmiyordum önce şiddetli kahverengi akıntım oldu 40 gün boyunca kanama ve akıntı şeklinde devam etti o süreçte gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı doktorum dikkatli olmam gerektiğini söyledi yattım Dinlendim şuanda 4 aylık hamileyimMerhaba ben bişey sormak istiyorumda. 23 yasindayim 2 sene önce evlendim. Normalde eşimle geri cekmeyle korunuyoruz. Yani korundugumuzu sanıyoruz. Ben istiyorum cocuk ama esim istemiyo. Gebelikle ilgili hic suphem yoktu ama ruyadan sonra başladı bende. Ruyamda test yapiyodum pozitifti. Anlamina baktim evli kadin için bebek haberi diyodu. Ordan sonra basladi bende şüphe. Benim adetim normalde gününde erkenden cok siddetli gelirdi. Aglardim yani o derece. Ama 2 3 gündür hafif agrilarim başladı. Dün kahverengi akıntım başladı az az. Bugunde kahverengi akinti pedi baya bi kirletmis. Aksaminda adetim basladi parçalı. Ama hic agrim olmadi. Adetim baslamaz diye umit ederken başladı. Ama hala icinde suphe var atamadim içimden. Sizce ne nedir. Yasayanlar varmı acabaa
İlginç herkesde belirtisi farkli oluyor. Benim adetim normalde cok siddetli baslar sabah erkenden uyandirir beni baya sıkıntı çekerim. Bu defa bi kac gun onceden başladı hafif agri sonra adet gunum olcam dedim kahverengi çamur gibi leke geldi hemde fazlaydi. Aksam adet oldum normal parcali. 2. Gunu baya azaldi. Zaten sadece tuvalette geliyo ama normalin biraz daha azi oldu bu defa. Normalde 3. Gunu azalir 4. Günü gelir biterdi. Bugun 4. Gunu ama bitti yani damla damla pembemsi rengi. Halsizlik var üstümde. Cok nadir midem yanar bi kac gündür yemeklerden sonra yanmaya basladi. Kramp giriyo ara ara karnima. Onceden psikolojik yasiyodum istedigim icin ama 3 aydir falan hic düşünmedim. Bide ruyamda test yaptigimi gordum 3 defa pozitif çıktı. Anlami da gercekte hamilelikmis. Ondan bide takildi kafam. 4 5 ay once test yapmıştım klasik testleri biliyorum farkli. Ruyamda gordugum test bizimkilerden farklıydı. Internette bu konulara bakarken ruyamda gördüğüm testi gördüm aynisiydiBen hamile olduğumu bilmiyordum önce şiddetli kahverengi akıntım oldu 40 gün boyunca kanama ve akıntı şeklinde devam etti o süreçte gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı doktorum dikkatli olmam gerektiğini söyledi yattım Dinlendim şuanda 4 aylık hamileyim
İnşallah hamişsindir ben 4 yıldır bekledim eltimde 2 hamileliğinide rüyasında görmüşİlginç herkesde belirtisi farkli oluyor. Benim adetim normalde cok siddetli baslar sabah erkenden uyandirir beni baya sıkıntı çekerim. Bu defa bi kac gun onceden başladı hafif agri sonra adet gunum olcam dedim kahverengi çamur gibi leke geldi hemde fazlaydi. Aksam adet oldum normal parcali. 2. Gunu baya azaldi. Zaten sadece tuvalette geliyo ama normalin biraz daha azi oldu bu defa. Normalde 3. Gunu azalir 4. Günü gelir biterdi. Bugun 4. Gunu ama bitti yani damla damla pembemsi rengi. Halsizlik var üstümde. Cok nadir midem yanar bi kac gündür yemeklerden sonra yanmaya basladi. Kramp giriyo ara ara karnima. Onceden psikolojik yasiyodum istedigim icin ama 3 aydir falan hic düşünmedim. Bide ruyamda test yaptigimi gordum 3 defa pozitif çıktı. Anlami da gercekte hamilelikmis. Ondan bide takildi kafam. 4 5 ay once test yapmıştım klasik testleri biliyorum farkli. Ruyamda gordugum test bizimkilerden farklıydı. Internette bu konulara bakarken ruyamda gördüğüm testi gördüm aynisiyditurkiyede olan testlerden degil şekli farkliydi. His sanırım bilemedim kafam çok karışık
Valla ilginç ya :) hayirlisi ne diyim. Ilk firsatta test yapicamİnşallah hamişsindir ben 4 yıldır bekledim eltimde 2 hamileliğinide rüyasında görmüş
Bence kan ver net sonuç alValla ilginç ya :) hayirlisi ne diyim. Ilk firsatta test yapicam
Firsatim olursa yapıcam insallah :)Bence kan ver net sonuç al
Burdamisiniz acabaBence kan ver net sonuç al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?