Kahverengi şiddetli akıntı :(

Benim dış gebelikmis.Regl oldum bitti sandım 3-4 gun bisy olmayip sonra kahverengi,bigun pembe bordo arasi olup yine kahverengiye döndü.Sonra yine kesildi fln.
Ben normal kontrole gittim baktim ki gebelik degerim yuksek.
Regl oldugumu sanmadan once de kan vermistim degerde gebelik vardi o yuzden kimyasal dusuk sanmistim regl oldu bitti sanmistim.Ben bayaa oldum ama senin nasil bilmiyorum
Bazilarini yerlesme kanamasida senin tarifine benziyor.
Kontrol olur istersen bi git

Teşekkür ederim ben bi doktora görüneyim o zaman :)

İçinde rahat olur hem bi sebep yoksa da :)
Aynen yoksa böyle içim içimi yiyecek peki dış gebelik evde yapılan gebelik testinde de çıkıyor mu? Bilgin var mı? Ben şuan eşimin işinden dolayı şehir merkezinde değilim hastaneye gitmek biraz sıkıntılı evde bi test yapıp pozitifse ona göre gideyim diyorum yoksa 20 güne izne çıktığımızda hastaneye gideceğim zaten

Cikiyor idrar testinde de.Evet oyle deneyebilirsin.Insallah hic sikinti yoktur

İnşaallah. Çok teşekkür ederim sabırla cevapladığın için sorularımı :)

Ama cikarsa erteleme ve kontrole git
Yani 20 gün uzun zaman canim
Ben ihtimallerle canini sikmak istemiyorum ama dis gebelikse zaman onemli teshisin yapilmali ve riskler var

Ne demek,Allah olumsuzluk yasatmasinda bosuna konusmus olalim :))

Bayanlar benimde 50 gündür hala kanamam var kanama keseden gelmiyormuş doktor zamanla görücez dedi ve keseyi gördük bu hafta

Merhaba ben bişey sormak istiyorumda. 23 yasindayim 2 sene önce evlendim. Normalde eşimle geri cekmeyle korunuyoruz. Yani korundugumuzu sanıyoruz. Ben istiyorum cocuk ama esim istemiyo. Gebelikle ilgili hic suphem yoktu ama ruyadan sonra başladı bende. Ruyamda test yapiyodum pozitifti. Anlamina baktim evli kadin için bebek haberi diyodu. Ordan sonra basladi bende şüphe. Benim adetim normalde gününde erkenden cok siddetli gelirdi. Aglardim yani o derece. Ama 2 3 gündür hafif agrilarim başladı. Dün kahverengi akıntım başladı az az. Bugunde kahverengi akinti pedi baya bi kirletmis. Aksaminda adetim basladi parçalı. Ama hic agrim olmadi. Adetim baslamaz diye umit ederken başladı. Ama hala icinde suphe var atamadim içimden. Sizce ne nedir. Yasayanlar varmı acabaa

Ben hamile olduğumu bilmiyordum önce şiddetli kahverengi akıntım oldu 40 gün boyunca kanama ve akıntı şeklinde devam etti o süreçte gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı doktorum dikkatli olmam gerektiğini söyledi yattım Dinlendim şuanda 4 aylık hamileyim

İlginç herkesde belirtisi farkli oluyor. Benim adetim normalde cok siddetli baslar sabah erkenden uyandirir beni baya sıkıntı çekerim. Bu defa bi kac gun onceden başladı hafif agri sonra adet gunum olcam dedim kahverengi çamur gibi leke geldi hemde fazlaydi. Aksam adet oldum normal parcali. 2. Gunu baya azaldi. Zaten sadece tuvalette geliyo ama normalin biraz daha azi oldu bu defa. Normalde 3. Gunu azalir 4. Günü gelir biterdi. Bugun 4. Gunu ama bitti yani damla damla pembemsi rengi. Halsizlik var üstümde. Cok nadir midem yanar bi kac gündür yemeklerden sonra yanmaya basladi. Kramp giriyo ara ara karnima. Onceden psikolojik yasiyodum istedigim icin ama 3 aydir falan hic düşünmedim. Bide ruyamda test yaptigimi gordum 3 defa pozitif çıktı. Anlami da gercekte hamilelikmis. Ondan bide takildi kafam. 4 5 ay once test yapmıştım klasik testleri biliyorum farkli. Ruyamda gordugum test bizimkilerden farklıydı. Internette bu konulara bakarken ruyamda gördüğüm testi gördüm aynisiydi turkiyede olan testlerden degil şekli farkliydi. His sanırım bilemedim kafam çok karışık

İnşallah hamişsindir ben 4 yıldır bekledim eltimde 2 hamileliğinide rüyasında görmüş

Merhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Yaklasik 6 haftadir agri ve kahverengi lekelenme sikayetiyle yatiyorum. Gecen hafta bi anda iyilestim. Agrim lekelenmem kesildi. Galiba riski atlattim demistimki 2 gun once agri yine basladi. Bugunde kahverengi lekelenme. Bundan ince 5 tana bebegimi 6. haftada kaybettim. Bunda cok umitliyim. Riskli zamani kurtardim diye. Sanki hep adet donemlerimde bu lekelenme cogaliyo gibi. Daha oncede yazmis ve dua istemistim. Yine dualarinizi bekliyorum. Bide daha once boyle bisey yasadiniz ya da duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…