- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Hayır doktorum çarşamba gel dedi bende dün dayanamadım gebelik testi aldım pozitif çıktı şimdi Çarşambayı bekliyorumÇıktı mı sonuçların kelebek :) Merak ettim seni
Hayır doktorum çarşamba gel dedi bende dün dayanamadım gebelik testi aldım pozitif çıktı şimdi Çarşambayı bekliyorum
Söyledikleriniz hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıcam ama doktora yarın gittikten sonra paylaşıcam yaşadıklarımı sizinleBu ay mevsimsel degisimden midir degerli kistimden midir bilmiyorum bir gun geciktim ve uc gundur daha evvel yasamadigim muthis bir kanama yasiyorum hatta dusuk mu yaptim diye bile dusundum batmalar agrilar bulantilar cok gecmis olsun dusuk daha sonra belli olabilecek bir sey midir?
Su ara merak ettigim bir konu tesekkur ederim tekrardan gecmis olsunSöyledikleriniz hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıcam ama doktora yarın gittikten sonra paylaşıcam yaşadıklarımı sizinle
Bu ay mevsimsel degisimden midir degerli kistimden midir bilmiyorum bir gun geciktim ve uc gundur daha evvel yasamadigim muthis bir kanama yasiyorum hatta dusuk mu yaptim diye bile dusundum batmalar agrilar bulantilar cok gecmis olsun dusuk daha sonra belli olabilecek bir sey midir?
Mrb sonucunuz çıktı mı inşallah hamilesinizdir. Birde bu kahverengi akıntı kaç gün geldi? Galiba bu ay birçok kişi yaşamış kahverengi akıntı ve kanama olayını. Bende aynı sorunu yaşıyorum adetim bittikten sonra sadece 2-3 gün birşey gelmedi sonra hergün ya kahverengi akıntı yada kan geldi. 1 ay boyunca ped kullanmaktan bıktımSöyledikleriniz hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıcam ama doktora yarın gittikten sonra paylaşıcam yaşadıklarımı sizinle
Mrb sonucunuz çıktı mı inşallah hamilesinizdir. Birde bu kahverengi akıntı kaç gün geldi? Galiba bu ay birçok kişi yaşamış kahverengi akıntı ve kanama olayını. Bende aynı sorunu yaşıyorum adetim bittikten sonra sadece 2-3 gün birşey gelmedi sonra hergün ya kahverengi akıntı yada kan geldi. 1 ay boyunca ped kullanmaktan bıktım
beta hcg 354,72 kan testi sonucum busKsEsLsEsBsEsK Nasılsınn?Sonuçların iyidir inşallah
Geçen hafta gitmiştim yumurtan var buda yumurtlama kanamasıdır demişti doktor ama yumurtlama zamanım geçtikten sonra söyledi bunları. Bilmiyorum 2 Sefer mi yumurtladım yoksa bu ay geç mi yumurtladım. Normalde yumurtam erken çatlıyor. Yunurtlama kanamasıda yaşardım ama hiç böyle uzun kanama yaşamadım. Hergün kan gelmiyor mesela en son pazar gelmişti birde bugün geldi ve bugün ilk defa küçük pıhtı geldi. Sabah geldi geçti bir daha kan Yok yine. Hiç ağrım yok bebek olsa geçen hafta doktor ultrasonda görürdü heralde o yüzden düşük olacağı ihtimali aklıma gelmiyor ama böyle kahverengi lekeler ve arada kan gelirkende hamile kalamam gibi geliyor galiba. Normal adet olmam gereken tarih cumartesi bakalım bekliyorum ne olacak. Benim durumum gibi yaşayan kimse Yok galibaKontrole gittin mi merak ettim
beta hcg 354,72 kan testi sonucum bu
Geçen hafta gitmiştim yumurtan var buda yumurtlama kanamasıdır demişti doktor ama yumurtlama zamanım geçtikten sonra söyledi bunları. Bilmiyorum 2 Sefer mi yumurtladım yoksa bu ay geç mi yumurtladım. Normalde yumurtam erken çatlıyor. Yunurtlama kanamasıda yaşardım ama hiç böyle uzun kanama yaşamadım. Hergün kan gelmiyor mesela en son pazar gelmişti birde bugün geldi ve bugün ilk defa küçük pıhtı geldi. Sabah geldi geçti bir daha kan Yok yine. Hiç ağrım yok bebek olsa geçen hafta doktor ultrasonda görürdü heralde o yüzden düşük olacağı ihtimali aklıma gelmiyor ama böyle kahverengi lekeler ve arada kan gelirkende hamile kalamam gibi geliyor galiba. Normal adet olmam gereken tarih cumartesi bakalım bekliyorum ne olacak. Benim durumum gibi yaşayan kimse Yok galiba
Cevabın için çok sağol canım. Benim geçen ay adet bittikten 2-3 gün sonra başladı gelmelere ve sürekli hergün geldi kahverengi lekeler. İlk başta geçen hafta damla damla kan geldi bende korktum doktora gittim yunurtlama kanamasıdır dedi. Normalde yunurtlama zamanım birkaç gün öncesinde bitmişti ve hiç kırmızı kan gelmezdi. Ya kahverengi yada pembe gelirdi ama doktor koyuda gelebilir deyince eve geldim. Vajinal ultrason ile baktı Yumurtam da 14 mm boyundaymış. Doktora yanlış hatırlamıyorsam salı yada Çarşamba günü gitmiştim hergün 1-2 mm büyürse hafta sonuna doğru çatlar diye düşündüm. Pazar sabahı yumurtlama akıntısı şeffaf geldi gerçekten yumurtam çatladı galiba demek ki bu ay geç çatladı dedim. Ben birde grip olmuştım 2-3 sefer parol içtim belki de o bozdu düzeni diye düşündüm. Şeffaf akıntıdan yarım saat sonra kan geldi ama baya yarım çay bardağı kadar gelmiştir parlak kırmızıydı. Sonra yine kesildi kan gelmedi sadece kahverengi akıntım drvam ediyordu. Dün yine kan geldi bu sefer koyu geldi azda pıhtı geldi sonra yine kesildi ve kahverengi devam ediyor. Anlamıyorum kan sabahtan gelip boşalıyor bir daha gelmiyor. Oda hergün değil birkaç gün aralıklarla geliyor. Göğüslerim şişmedi acı yok gebelik olsa adet bitiminde hemen başlarmı kahverengi akıntı. Bilmiyorum valla kafam karıştı :) evet cumartesi adet günüm canım o gün bi geçsin ona göre hareket edeyim diyorum.Yaa belki de lekelenmedir sadece :) Ne dedi doktorun takip edilir sanirim Cuma yine kan verilip?
İnşallah sağlıkla devam edersin♡
Valla canim benim kesilip yeniden baslayan kahverengi lekelenmelerim malesef dış gebelik sebebiymis.Dış gebelikte bebek hemen görünmeyebiliyor değer önemli.Değerin normal artip sonrasinda keseyi gorememekle teshis koyarlar genelde ki yeri de istenenden farkli cikar.Ya da beta degerlerinin dengesizliginden teshis konar.
Belki de normal lekelenmedir?Cumartesi gunun gecmis olmayacak mi?Gecen haftada erken oldugundan yine gorememistir kese vs.
Kan ne kadar geliyor bilmiyor tabii ama bende aklima geleni yaziyorum iste fikir olur diye.
Cevabın için çok sağol canım. Benim geçen ay adet bittikten 2-3 gün sonra başladı gelmelere ve sürekli hergün geldi kahverengi lekeler. İlk başta geçen hafta damla damla kan geldi bende korktum doktora gittim yunurtlama kanamasıdır dedi. Normalde yunurtlama zamanım birkaç gün öncesinde bitmişti ve hiç kırmızı kan gelmezdi. Ya kahverengi yada pembe gelirdi ama doktor koyuda gelebilir deyince eve geldim. Vajinal ultrason ile baktı Yumurtam da 14 mm boyundaymış. Doktora yanlış hatırlamıyorsam salı yada Çarşamba günü gitmiştim hergün 1-2 mm büyürse hafta sonuna doğru çatlar diye düşündüm. Pazar sabahı yumurtlama akıntısı şeffaf geldi gerçekten yumurtam çatladı galiba demek ki bu ay geç çatladı dedim. Ben birde grip olmuştım 2-3 sefer parol içtim belki de o bozdu düzeni diye düşündüm. Şeffaf akıntıdan yarım saat sonra kan geldi ama baya yarım çay bardağı kadar gelmiştir parlak kırmızıydı. Sonra yine kesildi kan gelmedi sadece kahverengi akıntım drvam ediyordu. Dün yine kan geldi bu sefer koyu geldi azda pıhtı geldi sonra yine kesildi ve kahverengi devam ediyor. Anlamıyorum kan sabahtan gelip boşalıyor bir daha gelmiyor. Oda hergün değil birkaç gün aralıklarla geliyor. Göğüslerim şişmedi acı yok gebelik olsa adet bitiminde hemen başlarmı kahverengi akıntı. Bilmiyorum valla kafam karıştı :) evet cumartesi adet günüm canım o gün bi geçsin ona göre hareket edeyim diyorum.
canım ben eylül 11 de adet oldum ama. Gecikmedi hiç adetim zamanında geldi. Birde o ay yumurta takibi yaptırmıştım erken çatladığını biliyorum yumurtanın ve adetten 7 gün öncede kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı. Sadece adet kanım 2 gün gelip kahverengi lekelerle bitti. Normalde en az 4 gün gelirdi. Nette bazen adet zamanı atılamayan kan pıhtılaşıyor daha sonra atılabilir diye yazı okudum belki ondandır diye ama merakta ediyorum doğrusu :) hafta sonu herşey belli olacak :) gebelşk testide aldım belki yarın sabah yaparım :)Canım idrar testinde kan testinde cikar.
Bende 3 eylulde olacaktim lekelenmelerim basladi.Sonra gecikti 6-7sinde kanamam oldu 8inde yine kesildi.Sonra 3-4 gun azalarak bitti.Sonra 4gun gelmedi bisy ama yine kahverengi lekelenmelerim basladi iyle gittim doktora.
Ayin 5inde en basta bekledigim icin beta hcg istemistim gebelik cikti az degerle.Bende kimyasal gebeliktir diye dusundum hatta dusuk yaptim fln diye ama ayin 18inde doktora gittim degerim yuksek sonra da az az yukseldi hep.Vajinal ultrasonda bile cikmiyor oluşum.
Sonra takip edilip tedavi gordum iste.
Benimde regl diye dusundugum zamandan sonra basladi yani.
Insallah doktorunun dedigi gibidr ama sonucta senin yumurtlama zamaninda da oluyormus.Ama gerekli tahlilleride iste derim.Zamanda önemli.
Demek istedigim sen farkinda ol da
Merhaba ben de birşey sormak istiyorum aranızda benzer durum yaşayan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ben bikaç aydır adet kanamam başlamadan önce kahverengi lekelenmem oluyor ardından kanama başlıyor bu ay da aynı şekilde oldu 3gün kanamadan sonra kahverengiye döndü bitecek diye beklerken tekrar kırmızıya döndü ancak pedi kirletmiyor fazla sizce sebebi ne olabilir???
Bekliyordum ama adet olduğumu düşünüyorum nisan ayında muayene olmuştum kist herhangi bişey çıkmadı sadece prolaktinim yüksek çıktığı için dostinex kullanmıştım son 3 aydır filan regl kahverengi akıntıyla başlıyor anca ilk defa biter gibi olup tekrar kırmızıya döndü o yüzden sormak istedim sizlereCanim benimde pembeye dönüyordu sonra yine kahverengiye döndü.
Bazilarinin kistlerde sebep olabiliyormus.
Bazisinin yumurtlama zamaninda olabiliyormus.
Gebelik bekliyor muydun ki?
En guzeli gidip muayene ol derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?