Yok kistim yok normalde kahverengi akıntı sıcak olmuyor ki ve teşekkür ederim :)Çikolata kisti var mı ?onda da.kahverengi şeklinde akinti oluyor sıcak kısmına gelirsek vajenden geliyor tabi sıcak olur akinti idrar da aynı şekilde. Mutlaka Dr git geçmiş olsun.
Peki teşekkür ederim yorumun için :)Bir de şişlik var unuttum yazmayı en kisa zamanda Dr git.
Ya bi 2-3 ay öncede aynı bu şekil oldu biakç gün bu şekil devam etti sonra geçti bu seferde öyle olur diye tahmin ediyorum ama bakalım teşekkür ederim yorumun içinNormalde kahverengi akinti bide sislik vars buyuk ihtimal kist olur sen kist yok diyosun ama bide sislik var diyosun bilemedm benimde kahverengi akintm cok geliyodu cikolata kistiydi cnm doktora gorun
Adet dönemi sürecinde görülen kahverengi lekelenmelerin büyük bir çoğunluğu, vücutta kalarak atılması zaman alan eski kan nedeni ile meydana gelir. Önceki döneminizden kalan kan, adet döneminin başlangıcında kahverengi lekeler halinde belirmeye başlayabilir. Adet döneminin bitimine doğru, adet dönemi bitiyor gibi görünse de kalan eski adet kanı tamamen vücuttan atılamadığı için kahverengi lekeler halinde kanamaya yol açmaktadır. Kadınlarda geciken adet dönemleri de açık yada koyu kahverengi veya koyu kırmızı koyu lekeler yada akıntılara neden olabilir.Ya bi 2-3 ay öncede aynı bu şekil oldu biakç gün bu şekil devam etti sonra geçti bu seferde öyle olur diye tahmin ediyorum ama bakalım teşekkür ederim yorumun için
Merhaba burada daha yeniyim ve kafama taktım ondan buraya yazmak istedim belki yardımcı olursunuz.Daha 18 yaşındayım.Adet olmam lazım yaklaştı ama şuan sıcacık kahverengi akıntı geliyor ve fazla geliyor idrar yaparken hafif baskı oluyor ve yani idrar kesesinin olduğu yer şişik ve baskı var.Kahverengi sıcak akıntı olmasa idrar yolunu üşüttüm dicem ama bu akıntı normal bir akıntı gibi değil baya sıvı sıcak ve koyu kahvede değil fazla.Anlamadım 2. Defa başıma böyle birşey geliyor ne yapmalıyım?
hayır oldum önceden şuanda zamanı geldi ama olmadımHenüz adet olmadın mı hiç cnm tam olarak anlamadım?
hayır oldum önceden şuanda zamanı geldi ama olmadım
ya koyu kahve bende genel olan bişi o normal diyolar ama şuanki gelen normal kahve ve baya sıvı birşey ayıptır söylemesi böyle yazınca çok utanıyorum ama başka türlü nasıl açıklayabilir ki ; (Ha anladım dr.a gittin mi peki?
Bu ay benimde adetim 6 gün geçtiği zaman üç gün boyunca koyu kahve lekelenme oldu bugün olası adet tarihimle beraber 20.gün ;( halen gelen giden yok ilk kez oluyor bende
ya koyu kahve bende genel olan bişi o normal diyolar ama şuanki gelen normal kahve ve baya sıvı birşey ayıptır söylemesi böyle yazınca çok utanıyorum ama başka türlü nasıl açıklayabilir ki ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?