merhaba kızlar. nolur bana yardımcı olun. sizin de başınıza geldiyse yardımcı olun. öncelikle tabi ki doktora gideceğim. ama ben meraktan çatlıcam. ben pazartesi günü hastalandım. normalde 6günde biter hastalığım hiç şaşmaz. cumartesi günü 6.günüydü. akşamı banyo falan yaptım ben. pazar sabahı kalktığımda az kan gelmişti. normalde bu hiç olmazdı. 6.günü bile çok çok az kan gelirdi. bu sefer 7.güne sarktı. pazar ben yine banyo gusül abdesti falan aldım. pazartesi sabahı kalktığımda sarı- kahverengi karışık akıntım olmuştu.içinde de çok az ama çok az miktarda 1-2 tane ipliksi bir şeyler var uzun uzun bunlarda çok koyu bir kırmızı. bugünde vardı akıntım. bu sefer çok daha fazla olmuştu bu akıntı ve çok daha kahverengi. koyu değil yalnız. açıkta değil. öyle bir renk işte. ve ipliksi şeyler de var. ara ara kasıklarıma sancı giriyor özellikle sağ tarafıma.bu sancıları önemsemiyorum çünkü genelde ara ara sancım olur bu şekilde. 2 gündür çok berbat bir mide bulantısı ayrıca da baş ağrısı var. neden olabilir? lütfen yardımcı olun. sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? bu arada ilk adetimi 5.sınıfta oldum. ve düzenli mi düzensiz mi diye sorarsanız bir şey diyemem çünkü olduğum tarihi hiç aklımda tutup bir daha ki ay ne zaman olucağımı hesaplamam. ben hissederim zaten. ama her ay oluyorum hiç aksatmadan. yardımcı olursanız çook sevinicem. şimdiden teşekkürler
cnm tabi ki net bir şey söylemek mümkün değil ama kistten olabiliyo böyle şeyler zaman zaman. benim de bakıyorum bir ay her şey normal gidiyor diğer ay 5-6 gün akıntı oluyor 3 gün hasta oluyorum. bazen saçmalayabiliyor yani kist fln varsa
ama benim ilk defa böyle bişey oldu. normalde bittiği gün bile şaşmazdı. umarım hiçbir şey yoktur diyeceğim ama kahverengi bir akıntı anormal bir akıntı
bence bu akıntıların iltihaptan dolayı olabilir bende 1-2 ay önce kadın doğum doktoruna gittiğimde muayeneden sonra doktor bana akıntın çok iltihabın için hap yazıyorum demişti 14 günlük ilaç yazmıştı ama kaşıntında varsa mantarda olabilir bir doktora görünmekte yarar var.geçmiş olsun dileklerimle.....