evt doktora gitmedim canım önümüzdeki ay tekrarlarsa giderim diye düşünüyorum.geçen ay da gecikmişti onu strestendir dedim geçtim çünkü zaman zaman olabiliyo.ama vitamin eksikliği vb olbilir onun için kan tahlili yaptırıyım en iyisi.çünkü saçlarım da çok döküldü son zamanlarda.yeterki önemli bişey çıkmasın:Saruboceq:
yüreğime su serptin inş dediğin gibi telafi edelebilir etkenlerdir.
yaklaşık 4 aydır bende bu sorun var..dr. gitmedim gitmekte istemiyorum..gittikçe moralim bozuluyor...ilaç almaktan midem ecza dolabı oldu...bugun adetimin 4. günü ve halen kahverengi lekelr var.. ilk 4 gün ve son 3 gün adet böyle geçiyor..ama ilk gnlr çok zor..sinir, soğuk terler, sıkıntı oluyor kanama gelmeyınce....şuan da patlayacak bomba gibi çok stresliyım yaasanki menepoz belirtisi gibi...stresten olduğu kesin ama bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum..yada bende hipotroid var belki düzensizlik ondan bilemiyorum...bitkisel bişey olsa da artık onu deneyecem..bu konuda deneyimi olan varsa yda ii gelen bişey bizimle paylaşırsanız seviniriz...
öyledir tabi ki... boş yere sıkıntı yapma... bakma sen bana ben çok işlemden geçtim diye artık korkuyorum... sen baştan al önlemini git doktora... git ve bana da mesaj yaz durumundan haberdar olayım...
kızlar günaydın bendede enfeksiyon olduğunu yazmıştım ilk başlarda ama şimdi geçti bendeki enfeksyon ama hormon testelerimi yaptırdım onlar çok güzelde guatr çıktı napıcam ben bilmem ya hamile kalmak istiyorum artık bu konuda bilginiz varmı ayrıca saçları dökülen bi arkadaşımız varmış yazmış buraya tatlım bi git seninde guatr olabilir çünkübenim saçlarım çok dökülüyor nedenide guatrmış
geçmiş olsun arkadaşım... enfeksiyon çıkmamasına sevindim ama guatr çıkmasına da üzüldüm... sorsaydın keşke hamileliğe engel bir durummu bu diye..
ne düşük yaptım ne hamile kaldım ne kürtaj oldum
bendende kahverengi adet geliyor
adetim başlarken ve 3.günden sonra
ortalarda bi tek kan gelirse geliyo ne olakiii CADIARZU
ne düşük yaptım ne hamile kaldım ne kürtaj oldum
bendende kahverengi adet geliyor
adetim başlarken ve 3.günden sonra
ortalarda bi tek kan gelirse geliyo ne olakiii CADIARZU
yaklaşık 4 aydır bende bu sorun var..dr. gitmedim gitmekte istemiyorum..gittikçe moralim bozuluyor...ilaç almaktan midem ecza dolabı oldu...bugun adetimin 4. günü ve halen kahverengi lekelr var.. ilk 4 gün ve son 3 gün adet böyle geçiyor..ama ilk gnlr çok zor..sinir, soğuk terler, sıkıntı oluyor kanama gelmeyınce....şuan da patlayacak bomba gibi çok stresliyım yaasanki menepoz belirtisi gibi...stresten olduğu kesin ama bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum..yada bende hipotroid var belki düzensizlik ondan bilemiyorum...bitkisel bişey olsa da artık onu deneyecem..bu konuda deneyimi olan varsa yda ii gelen bişey bizimle paylaşırsanız seviniriz...
Merhaba kahvrrengi regl sikayetim bendede var ve 6 aydir cocuk icin deniyoruz. Siz bunu 3 yil once yasamissiniz ama merak ettim neden oldugunu ogrendinizmi cocuk yapmaniza engel teskil eden bi durum oldumu. Ben cok tedirgin oldum cunku 2 aydir bu sikayetim var. Cevap verirseniz cok svnrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?