Kahverengi regl

öyledir tabi ki... boş yere sıkıntı yapma... bakma sen bana ben çok işlemden geçtim diye artık korkuyorum... sen baştan al önlemini git doktora... git ve bana da mesaj yaz durumundan haberdar olayım...

evet aynı durum bende de var... bugün 4.günüm kahverengi hala..

öyledir tabi ki... boş yere sıkıntı yapma... bakma sen bana ben çok işlemden geçtim diye artık korkuyorum... sen baştan al önlemini git doktora... git ve bana da mesaj yaz durumundan haberdar olayım...

Tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için.Hatta düzelse bile en azından bi kan tahlili yaptırcam.Ama bu ara sigorta problemim var ilaçları indirimli alamıyorum eğer dualarım kabul olursa önümüdeki ay bu probblemim kalkabilir.şu an onu bekliyorum inşşş dualarım kbl olur.Gelişme olduğunda yazarım canım.

kızlar günaydın bendede enfeksiyon olduğunu yazmıştım ilk başlarda ama şimdi geçti bendeki enfeksyon ama hormon testelerimi yaptırdım onlar çok güzelde guatr çıktı napıcam ben bilmem ya hamile kalmak istiyorum artık bu konuda bilginiz varmı ayrıca saçları dökülen bi arkadaşımız varmış yazmış buraya tatlım bi git seninde guatr olabilir çünkübenim saçlarım çok dökülüyor nedenide guatrmış

Ben demiştim dökülüyo diye.Ergenliğe girerken kbb doktoruna gitmiştim bi rahatsızlığım için o zmn doktor şüphelendi guatr olablr diye ve Ankara'ya gitmiştik ilaç gerektiren bşy değil normal demişti.Acaba ilerledi mifisfisfisSağol canım bak bu ihtimal hiç gelmemişti aklıma.

geçmiş olsun arkadaşım... enfeksiyon çıkmamasına sevindim ama guatr çıkmasına da üzüldüm... sorsaydın keşke hamileliğe engel bir durummu bu diye..

ne düşük yaptım ne hamile kaldım ne kürtaj oldum

bendende kahverengi adet geliyor

adetim başlarken ve 3.günden sonra

ortalarda bi tek kan gelirse geliyo ne olakiii CADIARZU

geçmiş olsun arkadaşım... enfeksiyon çıkmamasına sevindim ama guatr çıkmasına da üzüldüm... sorsaydın keşke hamileliğe engel bir durummu bu diye..

canım dün sordum doktoruma engel değilmiş ve engelde teşkil etmiyormuş

benimde ilk gün kahverengi akıntım olur sonrasında adet görürüm son iki gün kahverengi şeklinde oluyor akıntım. şahsen hiç sebep falan araştırmadım, öncedende oluyordu hep. hamile kamadan önce kontrole gitmiştim vajinal muayenede hiçbir sorun çıkmadı. herşey normal, hatta doktorum vajinan çok temiz dedi her bayan sen kadar şanslı değil dedi, genelde enfeksiyon , kokulu akıntı vs olur filan demişti..
benimde regl im öyle oluyor. üşüttüğümüzden stresten olabilir diye düşünüyorum. çünkü yaz dönemimde pek olmuyor diyebilirm

ne düşük yaptım ne hamile kaldım ne kürtaj oldum

bendende kahverengi adet geliyor

adetim başlarken ve 3.günden sonra

ortalarda bi tek kan gelirse geliyo ne olakiii CADIARZU

bence bi dr a görün bu tarz koyu kahwerengi akıntılar kist belirtisiymiş dr um bana öyle söylemişti... tabi sende olmaayabilir ama bi git bnce dr a CADIARZU

ya arkadaşlar bildiğiniz bitkisel bir kür falan yok mu bu konuda? çünkü ben de kist yok, yani bir senedir böyle kahverengi regl durumum ve kaç tane tahlil oldu temiz diyorlar... ilaç almak istemiyorum... lütfen biri bitkisel doğal birşey önersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…